Afghanske pedofilen Qasim Hafi fick sänkt straff för incest i Sverige (dom här)

Bild på annan våldtäktsman i rättssalen
Bild på annan pedofil  i rättssalen

I dag sänkte Göta Hovrätt straffet för den afghanske man som hade grovt våldtagit sina barn och sin fru. Mannens namn är Ahmad Qasim Hafi och personnumret är 640202-2971. Då han till skillnad från en viss Mattsson faktiskt nu är häktad kommer vi dock inte lägga ut hans hemadress, och vi har också maskerat bort hans frus namn samt alla förekomster av adressen från domen.

Utdrag ur domen, döttrarnas vittnesmål mot fadern:

Pappa stoppade in snoppen i hennes rumpa, gnuggade den mot henne där fram och klämde på henne. Han har inte stoppat in snoppen där man kissar. Den kändes hård och det gjorde himla ont. Hon grät för att det gjorde så ont. Pappa spottade på snoppen innan han gjorde det. Det sved, började klia och blev rött. Det var äckligt och kom blod när pappa spottade. En gång rann det ut något ur pappas snopp. Det såg ut som spott. Hon brukade torka sig efteråt i en t-shirt eller i slitna trasor.

Pappa lovade att hon skulle få en laptop om hon lät snoppen gå in i rumpan. Han sa ”lite till” flera gånger. Hon kunde inte säga emot. Hon var rädd för att han skulle slå henne. Hon fick inte säga ett ord om det för pappa.

Jönköpings tingsrätt dömde honom mot sitt nekande till åtta års fängelse för grovt sexuellt utnyttjande av underårig, grov våldtäkt mot barn och våldtäkt. Hovrätten sänkte dock straffet till sex år och sex månader, vilket innebär att han kommer behöva avtjäna fyra år och fyra månader på lyxanstalt som Salberga eller liknande. Trots att han inte är svensk medborgare kommer han inte heller utvisas efter avtjänat straff.

Domen i sin helhet finns att tillgå här: B-435 13, hovrättens dom mot Qasim Hafi

Vi på Nätverket skulle vara tacksamma om någon kunde bidra med fotografi av honom eller information om just var han placeras, samt inställningsdatum.

Massmedia om fallet:

http://www.expressen.se/gt/domd-for-valdtakt-pa-dotter—dom-i-dag/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pappa-far-sankt-straff-for-valdtakt_8055570.svd

http://www.skanskan.se/article/20130405/TTINRIKES/304059980/1395/-/pappa-faringr-saumlnkt-straff-foumlr-varingldtaumlkt

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=8476530

http://hd.se/inrikes/2013/04/05/valdtaktsdom-i-hovratten-mot-pappa/

http://www.nsd.se/nyheter/gallivare/artikel.aspx?ArticleId=7582208

http://allehanda.se/start/inrikes/1.5748707-pappa-far-sankt-straff-for-valdtakt

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkopingsnytt/ny-valdtaktsdom-mot-domd-pappa

5 reaktioner till “Afghanske pedofilen Qasim Hafi fick sänkt straff för incest i Sverige (dom här)

 • 5 april, 2013 kl. 14:00
  Permalink

  livstids fängelse för kadavret jag utsattes själv av en pedofil ären 1967-1971 Med vänlig hälsning mitchel ramnesjö facebokgrupperna vi som våldtagits på barnhem och fosterhem 1920-1980 och även admin för gruppen vi som kränkts på barnhem och fosterhem 1920-1980 Med vänlig hälsning mitchel@hotmail.se

  Svar
 • 5 april, 2013 kl. 14:14
  Permalink

  Inte svensk medborgare ens och ska inte utvisas så han kan fortsätta när han kommer ut igen. Det här landets moral rasar sönder mer och mer. Domstolar o lagar måste ses över. Vad kan man som medborgare göra?

  Svar
  • 6 april, 2013 kl. 02:56
   Permalink

   Man kan rösta på SD Ulla! Det är det enda partiet som vill och vågar ta i dessa obekväma, men mer och mer akuta och relevanta frågor.
   Det finns ingen sans och balans längre, och sunt förnuft är sällsynt….

   Svar
 • 5 april, 2013 kl. 16:45
  Permalink

  Va fan e de för fel på Sveriges lagar. De måste bli en ändring på strafflagen nån jävla gång! Ibland hoppas man fan på att dom som har satt såna låga straff har egna barn o att dom råkar ut för nå sånt,först då kanske de blir ändringar i straffen!

  Svar
 • 6 april, 2013 kl. 09:50
  Permalink

  Han kommer från Gislaved så någon där vet säkert mer om honom

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *