Bildkollage från vår ljusmanifestation

Så har ljusmanifestation varit och det lyste faktiskt i från Luleå i norr till Malmö i söder, men i ärlighetens namn ska vi väl säga att inga 5000 personer gick man ur huse för att tända ljus. Men väl några hundra och det är ett bra första steg för att för oss, nästa gång så vet man att man inte kommer att stå där ensam och därför kommer faktiskt fler att ansluta sig. Vi vill tacka alla dessa eldsjälar som stod emot det skitväder som rådde över stora delar av landet och faktiskt gick ut och tände ett ljus, men vi vill även tacka de som tände ett ljus i sitt hem. Allt som skänker tröst och stöd till pedofilernas offer ska hyllas, och vi gör det idag genom att visa några bildkollage som vi gjort utav några av de bilder som kommit in till oss. Tack än en gång för ert deltagande.

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 reaktioner till “Bildkollage från vår ljusmanifestation

 • 16 januari, 2012 kl. 01:50
  Permalink

  Hoppas att det blir som i USA, sätt gps på dom och överträder dom gränsen vid skola eller dagis går larmet och polisen rycker ut. Dom som sitter i fängelse får se en film (pornografisk) samt ha en elektrod fäst på sitt organ och får dom stånd då så får dom 10 år till. Eller total kastrering eller få sitta bland vanliga fångar i fängelse för då behöver vi inte vara oroliga att dom kommer ut igen. Nä vi har för lindriga straff i Sverige, 10 år för innehav av bilder och filmer, livstid utan nåd för övergrepp eftersom dom förstörd ett barn för livstid framöver. Nä nu måste det stoppas, häng ut dom jävlarna så får dom smaka på sin egen medicin.

  Svar
 • 21 januari, 2012 kl. 20:49
  Permalink

  Varma, fina, omtänksamma och empatiska människor alla ni som tände ett ljus.
  Ni ger hopp om framtiden.

  Nästa år kanske media vill bidra genom att hylla ert initiativ och skriva om manifestationen så att ännu fler ansluter. Äh..kanske är för mycket begärt.

  Men det finns tid att alla vi andra uppmärksammar det här och ser till att uppslutningen blir ännu större. Tack nätverket för ert fina initiativ.

  Svar
 • Pingback: Svenska Wikipedia ansluter sig till nätverkets belackare… « Nätverket Stoppa Pedofilerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *