En pedofils bekännelser

Hej,

Jag vill vara anonym som ni kanske kommer att förstå strax.
Jag vill vara en medlem utav av nätverket då jag tycker att våldta ett barn är en av dom hemskaste saker man kan göra.

Men här kommer kruxet som kommer att göra många utav er förbannade.

 Jag är en pedofil själv.

Har aldrig våldfört mig på ett barn och tar hellre livet av mig än gör något sådant. Det är jävligt jobbigt kan jag säga. Jag har inte valt detta själv och skulle aldrig ha valt det om det varit frivilligt. Har vetat att det varit något fel på mig sen jag var barn. Har gått med den här hemligheten bra länge.

Men förra året så kände jag bara att jag inte orkade bära på den själv längre.

Berättade för utvalda personer i min familj och även för min dåvarande flickvän. Tog även upp det för min läkare på psyk. Frågade honom om det finns någon hjälp att få. Fanns någon terapi i närheten av Stockholm. Fick en tid dit nyligen. Dock så hade jag ingen möjlighet att ta mig ner då det varit jul, jag bor 30 mil därifrån och för att jag bara lever på sjukpenning som inte är så jättehög direkt.

Ska försöka att få en ny tid framöver.

Det är bra lustigt. Dom som förgripit sig sexuellt på barn får hjälp direkt fast man vet att dom inte vill ha någon. En annan som aldrig förgripigt sig på någon och som vill ha hjälp får knappt någon. Vill även ta upp att jag inte bara tycker om unga tjejer utan även kvinnor i min egen ålder och äldre. Jag har gjort saker jag inte är direkt stolt över.

Hemska tankar som snurrar runt i mitt huvud.

Har många gånger funderat på att ta livet av mig. Inte bara pga detta utan för att jag även lider av depression och ångest som gör att jag mår ännu sämre. Många utav er kommer säkerligen att hurra över att jag haft/har dom tankarna och kommer att hoppas att jag gör det. Jag tycker själv att jag är ett monster. Bara för att jag tycker om unga tjejer. Har som sagt aldrig förgripit mig på någon och skulle någon sån tanke poppa upp i mitt huvud så tar jag livet av mig direkt.

Men utan er skulle jag aldrig ha kommit på att söka hjälp, tack.

//

Nätverket väljer att posta e-brevet som skickades till oss för att visa hur en pedofil tänker och känner, vi känner ingen sympati med de pedofiler som begått övergrepp utan det är snarare så att vi önskar att dessa brinner i helvetet. Men vi vill även visa på den flathet våra myndigheter och sjukvård visar mot de pedofiler som ännu inte begått övergrepp men vill söka vård. Är det meningen att dessa pedofiler ska gå utan behandling så pass länge att de till slut inte kan stå emot sina sjuka lustar innan de får hjälp. Vi uppmanar alla som läser det här att visa sin ilska och e-brevsbomba regering, riksdag och övriga instanser om deras slappa behandling av sjuka människor som genom sin sexuella läggning hotar våra barn. Det är nog nu, vi kräver att de ansvariga tar och axlar den roll de har och ser till att pedofiler som söker hjälp skall ges förtur och behandlas omgående, så att våra barn slipper utsättas för sexuella övergrepp.

53 reaktioner till “En pedofils bekännelser

 • 19 maj, 2012 kl. 23:14
  Permalink

  Jag vill tacka denna person för det han skrivit. Har själv blivit utsatt och som han beskriver sin situation så vill jag bara stödja. INGEN kan rå på sin läggning men man KAN välja om man agerar och från vad jag läser så klarar du av det. Fantasier är en sak men att agera är en annan.
  Om någon sade att sex mellan kvinnor och män var fel, skulle jag utan problem sluta och ta hand om mina behov själv. Låter som vad du gjort. Ingen kan åtala eller fördömma fantasier… men snälla, låt dom stanna vid det!

  Svar
  • 21 februari, 2013 kl. 11:24
   Permalink

   Är du dum eller?! Pedofili är ingen läggning, det är en grav störning!! Förväxla ALDRIG det!

   Svar
   • 28 april, 2013 kl. 12:40
    Permalink

    Klart det är en läggning! En sjuk läggning. Läggning = vad man tänder på.

    Sedan så är det så, att om en pedofil inte har praktiserat sin läggning, så finns det bara EN anledning, Pedofilen har inte hamnat i fel/rätt läge.
    Om den får chansen så tar den den.

    Jag själv är en notorisk otrogen jävel när jag är ihop med någon. Jag HATAR otrogna jävlar, men jag VET, hamnar jag i fel läge så ÄR jag otrogen. Det är just otroheten som gör det så intressant uppenbarligen, att det är förbjudet. Den drivkraften är så stark så det GÅR inte säga nej.

    Jag antar och tror att det är samma sak med pedofiler.
    Ps. jag är inte ihop med någon och har inte varit det på 5 år nu. hehe 😉

    Svar
    • 5 december, 2014 kl. 23:49
     Permalink

     Att du inte kan hålla den i byxorna är inte samma sak.
     Och det är ju uppenbarligen inget du gör något åt heller.

     Så nä, det är inte samma sak. Hur naiv och nonchalant får man vara… Jag ska be för dig tll låtsasguden jag inte tror på. (Y)

     Svar
  • 28 juni, 2013 kl. 07:20
   Permalink

   Det var det sjukaste jag läst:att pedofili är en läggning,möjligen är det en pedofil som skriver indirekt maskerat i namnet ”charlotta” för att legitimera pedofili som läggning.Charlotta borde spåras upp och kartläggas

   Svar
 • 19 maj, 2012 kl. 23:31
  Permalink

  Till börja med jag tycker inte ett jävla dugg synd om dig du är en lågt stående kryp även om du säger att du söker hjälp kommer det aldrig gå ur ditt huvud be dom göra en lobotomi på dig så du bara sitter o drägglar i ett hörn o sen skära av kuken på dig det finns ingen som helst som har förståelse för dig.

  Svar
  • 20 maj, 2012 kl. 13:23
   Permalink

   Så det gör ingen skillnad på någon som verkligen brottas med det för att INTE skada någon, och någon som ger sig på alla barn den får tag i? Är tankar lika med handling?

   Ser du ingen skillnad på denna pedofils tankar kring det, och samma som ”monstret från anderna” som lurade till sig flickor våldtog dem, och hade sen tebjudning?

   Svar
  • 20 maj, 2012 kl. 13:30
   Permalink

   Jag försvarar INTE pedofiler, men man kan inte straffa (tortera) en person för något han/hon inte gjort. Att tycka att någon ska lobotomeras och få kuken avskuren tyder på att du själv har en del problem, lagar måste följas, oavsett vad vi tycker om dem.

   Svar
  • 5 december, 2014 kl. 23:50
   Permalink

   Som sagt, han har inte gjort nåt och han söker hjälp och JO det går att göra nåt åt det. Kemisk kastrering ett tag och kbt.

   Svar
 • 19 maj, 2012 kl. 23:59
  Permalink

  Jag tycker att du ska ropa, skrika och göra vad som helst för att få hjälp. Jag har själv varit i kontakt med psykvården och man måste verkligen ligga på och inte ge sig för att få hjälp. Hade jag haft dom tankarna som du har hade jag insisterat på en kemisk kastrering, alternativt gjort det på mig själv. Tänk på att du förstör ett barn för livet om du skulle agera efter dina behov.

  Svar
 • 20 maj, 2012 kl. 00:01
  Permalink

  Till dej som skrev brevet.. Ja hoppas verkligen att får hjälp och att du fortsätter att motarbeta dina tankar och lustar! Du skrev att du hade berättat det för ett par av dina familjemedlemmar.. Dom måste vell oxå vilja att du får hjälp med detta, lr? Eftersom du har så dåligt med pengar (Och det måste vell oxå din familj veta om?) Kan du inte fråga dom om hjälp för att kunna ta dej dit? Antingen med att få låna pengar till biljetten lr med skjuts dit. Hade det varit en medlem från min familj så hade jag gjort det! Fråga! Det kan ju inte skada iallafall. Du har ju redan tagit steget o sagt det svåraste redan. Jag sympatiserar inte med dej på något sätt. Det kan ja bara inte.. Men ja applåderar dej ändå för ditt mod med att ta steget att skriva hit och för att du gör allt du kan för att få hjälp. Hur mycket du än blir motarbetad av våra idiotiska myndigheter och deras jävla regler.. SLUTA ALDRIG FÖRSÖKA FÅ HJÄLP! Skadan du skulle orsaka ett oskyldigt barn, bara för att stilla dina lustar, är alldeles för omfattande! Och så vitt jag vet, så skulle dom heller inte stilla dina lustar, utan bara göra dom större och värre! Och det vill du vell ändå inte heller? Om du tycker det är illa nu.. Tänk då på hur jävla illa det skulle bli då! Fixa en ny tid nu! Och i värsta fall, om du inte kan ta dej dit, så tycker jag du ska ta en taxi o skicka räkningen till myndigheterna!

  Svar
  • 20 maj, 2012 kl. 08:00
   Permalink

   Ledsen men jag köper inte detta…..Har läst detta även på sidor på fejjan…Vill man verkligen ha hjälp ser man till att få det…Och tyvärr så går det ju inte att bota pedofili enbart dämpa sexlusten…Fantasin sitter i huvudet……Så denna person söker bara uppmärksamhet,ville han ha hjälp skulle han fått den….Det lilla som finns att ge…….

   Svar
   • 20 maj, 2012 kl. 13:41
    Permalink

    Tyvärr så är det inte så lätt att bara fixa hjälp, men det är oftast så folk som själva aldrig haft problem tror. Det finns helt enkelt inte de resurser som behövs för att hjälpa alla. Sen kan man ju tycka att det prioriteras fel. Även om man inte kan bota en pedofil så kan man hjälpa personen att kontrollera sina behov och fantasier med hjälp av olika samtalsmetoder och medicinering.

    Svar
   • 23 december, 2012 kl. 17:40
    Permalink

    Fick för en tid sedan veta att min som förgripit sig på en liten flicka som han fick vårdnaden om när hennes mamma avled. Mår så illa av att veta ur denne storvuxne högutbildade son förgripit sig på ett litet försvarslöst barn.Till yrket är han
    advokat så han måste vara livrädd för att sanningen ska hinna i fatt honom en gång.

    Svar
    • 5 december, 2014 kl. 23:50
     Permalink

     Vadå du har inte anmält honom?

     Svar
   • 15 mars, 2013 kl. 01:53
    Permalink

    Du har inte stor koll på vården i det här landet du inte, Speciellt inte psykiatrin. Det är många som inte får hjälp. Många som tillslut hotar att de ska göra något, som att döda eller skada någon, de tas inte på allvar. Det slutar med att någon skadas, mördas, våldtas eller att personen tar självmord.

    Jag tycker att det är starkt gjort av personen ifråga. Hoppas du får den hjälp du behöver.

    Svar
   • 10 april, 2013 kl. 13:53
    Permalink

    Du har uppenbarligen aldrig behövt vara i kontakt med psykiatrin. Innan jag flyttade upp till min nuvarande bostadsort hade vi (jag och vården) hittat en terapiform (som vi kan kalla X) som fungerade för mig. Jag mådde bättre än på många år. I dec 2008 flyttade jag. Jag blev remitterad till psykiatrin här i samband med att jag flyttade. På lite över 4 år har jag inte haft tillgång till den ända fungerande behandlingsmetod som vi har hittat. De har inte resurser för att tillhandahålla X, däremot kan jag få A (som jag har testat med flera olika terapeuter sedan jag var 16 år). De försöker inte anpassa vården efter mig. De försöker sätta in mig i ett fack efter vad de kan erbjuda. Jag är vaken tyst eller snäll. Jag har ställt både läkare och psykologer mot väggen. Jag har varit i kontakt med två olika enhetschefer (den ena efterträdde den andre). I ren desperation har jag nu kontaktat min handläggare på FK och berättat jag inte får någon vård. Utredningar som det beslutades om för 1½ år sedan, har de inte ens nämnt för mig att de har godkänt, för att nu inte vilja stå för dem.
    Jag blir både arg och ledsen över din ignorans. Jag känner med personen som har skickat in ovan text, men det betyder inte att jag stödjer den böjelse. Däremot hyllar jag hans vilja att få hjälp, och beklagar att ”välfärdslandet” Sverige är så förbannat lama. Även om de inte vill hjälpa pedofiler, borde de vilja skydda de barn som kommer till skada om pedofilen agerar på sina instinkter/sexuella känslor.

    Svar
 • 20 maj, 2012 kl. 07:34
  Permalink

  Vill svara signaturen Thomas! Just på grund av den inställningen du har vågar folk inte träda fram. Hat leder till mer hat, jag hatar själv
  aktiva pedofiler . De som söker hjälp ska få det omedelbart – pengar till resan SKA sociala betala om det gäller ett barns säkerhet. Som du ser håller jag mitt HAT i koppel precis som pedofilen försöker hålla sin läggning i koppel. Hoppas bara att inlägget är äkta vilket jag tvekade lite på

  Svar
 • 20 maj, 2012 kl. 08:36
  Permalink

  Tror inte ett dugg att inlägget är äkta/sant, utan fejk i nått syfte hylla Nätverket som igår utförde könsutjämningen från han och hon till hen, vilket var det mest rubbade jag upplevt och detta i pedofiljaktsammanhang,,

  Vad var syftet?

  Ovanstående inlaga tror jag är skrivet av nätverket själva, i avsikten låtsas att dom (trots Hen) fortfarande är intressanta vilket dom absolut inte längre är..Var det nån flata som skrev Hen igår?

  Ett antal till jag talat med gör samma sak i likhet med mig,,

  Svar
 • 20 maj, 2012 kl. 08:55
  Permalink

  Ärligt talat…Vad trött jag blir..!! Läste en avhandling från världens främsta psykologer.Psykvården är för ’psykiskt sjuka’ Pedofili är ingen sjukdom det är en läggning.Så sluta säg att att de kan söka hjälp.Ända hjälpen är en regelrätt kastrering,och hade idioten vart seriös med att skaffa hjälp,så hade han gjort det rätta och begärt att få kastreras..Nuf said..!!!

  Svar
  • 20 maj, 2012 kl. 13:27
   Permalink

   även om man inte kan bota det, kan man få hjälpmedel att hålla det i schack.

   Svar
  • 26 februari, 2013 kl. 22:09
   Permalink

   Eftersom pedofili är en läggning kan den ju inte botas men tanken är väl ändå att personen (för det kan vara han eller hon) ska få hjälp för att stå ut med sin läggning och hålla sig från brott. Tror att det finns många som är födda med läggningen och som inte vågar säga något på grund av allt onyanserat hat. Bara det kan ju få den som redan föraktar sig själv att tippas över kanten.. Jag ursäktar absolut inte de som utför brott men vi borde göra det lättare att få hjälp. Hur många av er själva skulle söka hjälp för något som ni vet att ni skulle bli hatade och förföljda för om det kom ut även om ni aldrig gjort något mot ett barn. Det gäller sekretess i sjukvården men även där finns människor som inte tycker att det gäller personer med denna läggning.

   Svar
 • 20 maj, 2012 kl. 13:44
  Permalink

  Om jag utgår från att det är sant tycker jag det visar en bra bild av det. Jag är medveten om att det högst troligen finns många som har det så, som var dag kämpar emot. Och vill ha hjälp.

  Och det är väldigt viktigt att dessa personer får hjälp, ju fler som får hjälp destå fler barn kan räddas undan det.

  Ex. vi har 100 pedofiler
  50% söker hjälp, där 30% reagerar positivt på behandlingen och kan hålla sig i schack. 15% begår enstaka övergrepp och rest 5% begår grövre, då de inte reagerat på behandlingen.

  De andra 50% så begår 30% enstaka övergrepp, 8% begår regelbundna grova övergrepp, och 12% håller sig i schack.

  eller Ex.
  så om 100% söker hjälp, så funkar det på 67% som då aldrig ens börjar begå övergrepp.
  utan hjälp hade det då varit en 43% som aldrig börjat.

  Och så kan vi säga att varje 1% är lika med 2-5barn som skulle blivit utsatta.

  Vilket är att föredra?

  (dessa % är inte korrekta bara exempel, för att man med bättre hjälp kan förebygga det hela)

  Svar
 • 21 maj, 2012 kl. 18:06
  Permalink

  Tycker att ni sviker dom våldtagna barnen. Vem f-n bryr sig om en hur en pedofil tänker i det här forumet? Om det nu finns nån som är intresserad så kan dom besöka pedofil bloggarna och snyfta ikapp med pedofiler. Det här är bara pedofil proppaganda i kvadrat och man blir spyfärdig över att läsa om snyft pedofilen.

  Det är hans ansvar att hålla sin störning i shack. Det är hans ansvar att inte göra verklighet av sina fantasier. Han får väl för f-n fantisera om vad han vill så länge han inte gör något men varför publicera hans ointressanta fantasimejl här? Uääck måste spy!!

  Svar
  • 21 maj, 2012 kl. 18:15
   Permalink

   det är en skillnad på någon som begår ett brott och någon som endast har tankar kring det.

   Om du inte förstått det, så räddar man FLER barn genom att hjälpa och förhindra att pedofilerna ens börjar med det. istället för att de ska börja med det och sedan ev åka in för det.

   ja han gör inte ett skit, och som du kanske vet är vissa svagt begåvade att hålla sig i schack, Det hans mejl visar är att de finns de som behöver och borde få hjälp-För barnen. Man måste tänka längre än näsan räkker om man vill hjälpa barnen. man får inte ut ett skit av att hoppa på alla och neka dem hjälp, när de vill ha det så att barn ska slippa bli utsatta

   Svar
   • 21 maj, 2012 kl. 19:11
    Permalink

    Jag förstår precis vad du och pedofilen menar och är så pass klok så jag begriper att man förebygger övergrepp genom att hjälpa dom som fantiserar om barn.

    Det jag INTE förstår är vad HAN pedofilen gör HÄR?

    Sen kan du väl svara alla oss som sponsrar er vad som hänt med er namn och bild publicerings sajt?

    Svar
   • 21 maj, 2012 kl. 19:17
    Permalink

    Det kan jag inte svara på, får du fråga de som driver sajten.

    men jag förmodar att det är av den enkla anledningen att vissa behöver förstå att även om de har denna sjukdom så bör de kunna få hjälp. Det innan de begår ett brott.

    blir svårt, är inte med.

    Svar
 • 21 maj, 2012 kl. 18:07
  Permalink

  Föresten så trodde jag inte att ni var så här lätt lurade och går på pedofilerrnas tyck synd om mig kampanjer

  Svar
  • 21 maj, 2012 kl. 18:22
   Permalink

   då är väl du naiv, som inte inser att det är en STOR skillnad på en som begår övergrepp och en som inte gör det.

   Och faktumet att om man hjälper pedofiler i stil med denna, så FÖRHINDRAR man MÅNGA övergrepp.
   Bara att tänka själv, tänk en pedofil som begått flertalet övergrepp, och sen jämför du med någon som inte gjort ett dyft-

   vilket är bäst? att man förhindrar i tid, eller när det är försent

   Svar
 • 21 maj, 2012 kl. 18:08
  Permalink

  Vad har hänt med uthängnings sidan? Den är borta

  Svar
 • 21 maj, 2012 kl. 19:13
  Permalink

  Jo och så en sak till. Pedofiler som INTE våldtar barn utgör ingen fara, frågan är varför man ger utrymme åt sen här på nätverket? Börjar faktiskt få taskiga vibbar och undrar var alla ursprungliga medlemmar tagit vägen? Är det nya ägare till sajten eller vad är det som händer?

  Svar
  • 21 februari, 2013 kl. 23:46
   Permalink

   Detta är problemet med människan!!!!! Här skriver en person och berättar att han känner på det sättet, han tror att han är pedofil, istället för att försöka förstå hur det är så blir han attakerad!!!! Hur ska vi kunna sätta stop för för allt det hemska människor gör mot andra när vi inte vill försöka förstå??? Kundskap är makt!!! Tack för att du delade med dig av dina känslor, kan inte ha varit lätt. Människor rår inte för hur vi känner, vi bara gör det!!!!! Men vi bestämmer vad vi gör. FRI VILJA och han väljer att inte agera ut. Tack.

   Svar
 • 12 mars, 2013 kl. 20:05
  Permalink

  Jag blir HELT chockad när jag här läser att MÅNGA av er försvarar den här personen som påstår sig vara en pedofil… Det är som att säga att jag har tankar om att mörda någon men har inte gjort det än! Han ska spärras in på livstid och få sin penis avklippt.

  Och jag anser att alla ni om visa de minsta förståelse för den här personen ni är alla pedofiler i mina ögon…

  Svar
 • 21 mars, 2013 kl. 01:55
  Permalink

  Jag måste säga att jag beundrar denna man som öppet berättar hur dåligt han mår över sin ”läggning” och att ha inte önskar annat än att få hjälp! Till saken hör att jag själv blivit sexuellt utnyttjad under flera år av en pedofil! Jag jobbar även inom BUP och vi har patienter som både blivit sexuellt utsatta och även de som utnyttjat någon annan i sin närhet sexuellt. Livet är inte alltid bara svart och vitt. Jag vet, genom mitt yrke, att barn/ungdomar som blivit sexuellt utnyttjade kan bli den som i sin tur utnyttjar ett annat barn sexuellt!
  Jag har bara en fråga och det är till ”Dennis” det du skriver är ord och inga visor. Min fråga är; har du själv blivit våldtagen som barn? Om du har det, så lider jag med dig för jag vet vad du gått igenom. Men jag vet också att om man någon gång ska kunna gå vidare i livet så måste man släppa sitt hat mot det som hänt och gå vidare i livet. Det är bara den som känner hatet som i slutändan förlorar på det…

  Svar
 • 10 april, 2013 kl. 12:09
  Permalink

  Du kan ju alltid få en tid till Läkaren på Vårdcentralen, som sen hjälper dig vidare till deras egna psykologer, Man kan ju börja där för att få hjälp med ditt problem i form av samtal och medicinering, om det behövs! För oftast har pedofiler själva varit utsatta för andra pedofiler när dom en gång i tiden var små! En Ond cirkel som går i generationer tyvärr!!!

  Svar
 • 18 april, 2013 kl. 11:54
  Permalink

  SKAFFA ALDRIG BARN……DIN JÄVEL!!!!
  sJUKA JÄVLA LILLA PARASIT!!!!!

  Svar
 • 18 maj, 2013 kl. 12:14
  Permalink

  Men ärligt talat vilka kommentarer!?

  Alltså det är inte säkert att insändaren är pedofil. Allt som han skriver verkar gå emot att han är en riktig pedofil. Låter mer som att han lider av någon psykisk störning. Definitionen av vad han anser vara ung är också luddig. En pedofil har inga problem med sin natur vad jag vet. Utan problem som de anser är främst sociala. Dock behöver han psykhjälp och det tycker jag han skall få. Vi skall inte döma efter vilka människor är utan för deras handlingar! I det här fallet är han oskyldig och verkar harmlös! Men jag är skeptisk till att han är en peddo. Hoppas han får sin hjälp!

  Svar
 • 20 maj, 2013 kl. 01:33
  Permalink

  Min bror försökte i torsdags ta sitt liv, Han skar upp halsen på sig själv och kastade sig ut från sin balkong på 3e våningen. Ligger just nu på intensiven med oerhörda skador tack och lov överlevde han. Vad jag vet om detta är att han tydligen under 7-15års åldern blivit sexuellt utnyttjad/våldtagen och hotad till livet om han säger detta till någon av vår mammas långt fd pojkvän. Denna person erbjöd sig efter att de gjorde slut att ställa upp som ”låtsaspappa” till min bror då hans riktiga far hade lämnat honom sedan spädbarnsålder.

  Svinet hade gett min bror presenter på julafton, födelsedagar och så vidare och min lillebror ville aldrig egentligen åka till honom. Allt detta uppdagades 2 dagar innan den otrevliga utgången av det hela då han hade sett ett program på TV som väckte alla förträngda minnen till liv, det blef för tungt för min bror att han helt enkelt inte orkade. Han har alltid mått dåligt och har alltid undvikit att prata om ”låtsaspappan” nu vet jag och andra i familjen varför.

  Vad jag vill säga är att denna människa bör låsas in, skämmas, förnedras och känna sig rutten rakt igenom han har kort och gott förstört min brors liv, kanske även tagit det ifrån honom helt och hållet då de inte alls är säkert att han överlever.

  Men jag tror endå att det är skillnad på att vara Pedofil i läggningen/tankarna och att vara våldtäcktsman. Det finns en anledning till att de som har hjärna att tänka med och som är psykologiutbildade även de säger att Pedofili är just en sexuell läggning alltså ingen psykisk sjukdom som går att bota, däremot mår dessa människor oftast oerhört dåligt vilket ju inte är så konstigt med all den ovetskap och hat som kretsar runt dom överallt. De måste hålla sina fantasier och tankar helt i det mörka för annars riskerar dom att bli uthängda/hatade av alla eller kanske tom. mördade även fast de kanske helt enkelt aldrig någonsin skulle kunna tänka sig att förgripa sig på barn.

  Mindre hat, mer förståelse så kan man kanske ägna sig åt att skydda barn och andra mot det egentliga hotet som finns istället för att lära dom hur man undviker att bli upptäckta i tid.

  <3

  Svar
  • 16 juni, 2013 kl. 09:29
   Permalink

   Det finns många som går runt och tror att de är pedofiler, incestmänniskor, bögar, våldtäksmän, sadister utan att vara det. Problemet med en sån här hets är att folk tror att det finns pedofiler överallt. Det är bara löjligt.

   1. Pedofiler är sjuka när dom närmar sig barn, de har ett förståndshandikapp.

   2. En pedofil behöver inte alltid vara pedofil utan de som oftast våldtar barn är psykiskt sjuka.

   3. Det är väldigt svårt att avgöra själv om man är pedofil om man har psykiska problem, man kan tro att man är pedofil utan att vara det.

   4. De som är pedofiler har inga problem med att gå runt och jaga barn eftersom det är deras läggning. Det är dessa man skall hänga ut!

   Svar
 • 23 maj, 2013 kl. 12:09
  Permalink

  Hej!

  Jag riktar mig nu direkt till dig pedofilen. Det är bra att du kan beskriva med ord din situation, men jag är en kvinna som läser mellan raderna.

  Det du precis nu har sagt är, på grund av dålig ekonomi, det var jultider, jag har långt till vård och stöd (30 mil), utifall att du kommer bruka detta övervåld då kommer du ta livet av dig.

  Hur många ursäkter har du kommit med och hur många fler ursäkter kommer du att utrusta dig med inför din sjuka läggning och ta den hjälp och stöd som erbjuds dig.

  Det är just det som är det farliga. Du provocerar själv fram att du är ett offer, under och av någonting. Ditt ansvar inför dig själv och andra är att ta det som erbjuds för att ”tänka om lite mer”.

  Se nu till att ta stödet omgående.

  Nilla

  Svar
 • 23 juni, 2013 kl. 02:23
  Permalink

  HJÄLP BARA ATT STOPPA DETTA!! INGA BARN SKA UPPLEVA NÅGOT SÅ GROVT OCH HEMSKT!! INGA BARN!!!!!

  Svar
 • 28 juni, 2013 kl. 07:23
  Permalink

  Alla pedofiler bör avrättas så att andra som får bara tanken elller fantasin bör bli avskräckta.På så sätt skyddar vi barn och speciellt för pedofiler som får återfall.Den risken elimineras

  Svar
 • 28 juni, 2013 kl. 09:02
  Permalink

  Mycket högintellektuella kommentarer man ser häromkring, men de är väl inte så ovanligt å andra sidan när de gäller sånna här saker.

  En störning eller inte?[redigera]

  Inom modern psykatri skiljs ibland på pedofili som störning och pedofili som icke-störning; på engelska betecknade med begreppen ’pedophilic disorder’ respektive ’pedophilia'[6]. Pedofili klassas inte som en störning i sig självt idag men personer (både pedofiler och icke-pedofiler) kan diagnostiseras med den psykiatriska diagnosen pedofili. Den aktuella psykiatriska definitionen av pedofili kräver inte att personen som får diagnosen har agerat efter sin böjelse. Det räcker med att de sexuella impulserna eller fantasierna leder till påtagligt lidande eller mellanmänskliga svårigheter.[7]
  Kritiker har argumenterat för att ta bort pedofili som en psykiatrisk diagnos då det saknas vetenskapligt stöd för dess inklusion.[8] Pedofili är emellertid inte ovanlig bland personer som begår sexuella övergrepp mot barn,[9] och i strikt beteendevetenskaplig mening används ordet ”pedofili” ofta för att hänvisa till just sexuella övergrepp mot barn.[källa behövs]
  Förekomst[redigera]

  Det är svårt att veta hur många pedofiler det finns, då pedofili på många håll länge varit ett starkt tabubelagt ämne. Läggningen blev formellt erkänd och benämnd först under senare delen av 1800-talet och pedofiliforskningen tog fart först på 1980-talet. Merparten av de dokumenterade pedofilerna är män, men det finns också kvinnor med läggningen.[10][11] En del forskare menar även att det verkliga antalet kvinnliga pedofiler underskattats i de undersökningar som gjorts.[12] Främst känner man till de pedofiler som gått från tanke till handling, och blivit dömda. Internationella undersökningar visar på att mindre än en procent av befolkningen har en pedofil böjelse [källa behövs]. Enligt Brottsförebyggande rådets pedofiliforskare Peter L. Martens ska detta dock betraktas som inte mycket mer än en spekulation, och att man kan anta att många som är pedofiler aldrig begår något brott.[13] Studier baserade på självrapportering visar att antalet pedofiler i normalpopulationen kan vara runt 5 procent.[14] Resultatet stöds även av senare studier som redovisat en andel runt 4 – 5 procent.[15][16] Det finns även undersökningar som talar om att en betydligt högre andel någon gång i livet fantiserar om pedofila relationer och en gammal undersökning av mönstrande i USA där 7% sade att de skulle ha sex med barn om de inte riskerade påföljd. Det skall nämnas att det finns vissa stamfolkkulturer där pedofilt sexuellt umgänge inte är ovanligt (exempelvis i Nya Guinea, Australien och Afrika). Samt att under medeltiden och ända fram till 1800-talets slut det förekom barnäktenskap i Europa på sina håll. och åldersgränsen var generellt satt till 10 år.[17]

  Svar
 • 4 augusti, 2013 kl. 15:49
  Permalink

  Jag hoppas du får den hjälp du behöver och önskar dig lycka till! Be strong!

  Svar
 • 4 september, 2013 kl. 09:41
  Permalink

  Personen i fråga skriver att han tänkt att ta livet av sig. Och mitt svar till det är: Snälla gör det, innan något barn kommer till skada.

  Svar
 • 25 september, 2013 kl. 00:40
  Permalink

  för i helevete ta bort! hur kan ni ha kvar ett jävla brev får pedolif som skriver de ! och har han hittat sidan så är flera äckliga pedofiler här och kollar … hur tänker ni finns ingen förståellse ! ta bort rädda barnen!

  Svar
 • 8 oktober, 2013 kl. 09:58
  Permalink

  En pedofil kan inte få hjälp via vanlig psykiatri utan måste då dömas till rättpsyk vid olaglig handling , i detta läge en äcklig handling med barn, alternativt vanligt fängelse. En pedofil är en mycket störd människa oavsett om det handlar om tankar eller handling. Jag kommer aldrig kunna ta en pedofils försvar eller liknande, men det är som folk säger, tankar är inga handlingar, dock finns terapi. Rekomenderar detta starkt!!! Dock är pedofili ingen läggning, en läggning är om du är exempelvis bisexuell. Kom ihåg det. En pedofil är som sagt en mycket störd men sjuk människa.

  Svar
 • 12 december, 2013 kl. 13:31
  Permalink

  Klipp hans kuk mata det till grisarna på Skansen!

  Svar
 • 22 oktober, 2014 kl. 08:46
  Permalink

  Men för helvete vad förbannad jag blir på många av er som kommenterat. Denna man kan väl för helvete inte hjälpa att han har dessa tankar utan är istället jävligt stark som står emot sina drifter. Ska han få sin kuk avskuren, ta livet av sig, skjutas etc för något som inte är hans fel? Han har ju inte gjort något och säger ju själv att han inte kommer göra något. Ointelligenta jävla slödder är vad ni är, som dessutom är med i detta nätverk som drivs av nazister.

  Svar
 • 22 oktober, 2014 kl. 08:56
  Permalink

  De pedofiler som begår brott mot barn däremot, dessa ärkesvin och äckliga as ska kastreras och kastas i en mörk fängelsehåla utan vatten och bröd för all framtid. Det är en självklarhet.

  Svar
 • 22 oktober, 2014 kl. 09:24
  Permalink

  Sorry, blandade visst ihop denna sida med någon annan. Denna drivs ju inte av nazister så där ber jag om ursäkt.

  Svar
 • 5 december, 2014 kl. 23:54
  Permalink

  Hold the mo-fo phone här.

  Hälften av alla härinne har ju inte en aning om vad dom pratar om och är för envisa för att ens vara ärliga med det.
  Samtidigt så ifrågasätter dom om han är ärlig? Om jag var en oärlig person så skulle jag också tro det värsta om folk.

  Viktigaste är att han får hjälp, personliga åsikter om något ni knappt har nån insikt i (det här fallet) är irrelevanta! Hur hjälper det här honom?

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *