En spännande dag för nätverket

Idag stod det klart att datainspektionen polisanmäler nätverkets hemsida www.stoppa-pedofilerna.nu . Det kablades ut i samtliga medier runt om i Sverige, att nu ska de som tar barnens parti ställas inför maktens rättsapparat. Nätverket som tydligen plågar offren och dess anhöriga genom att rikta uppmärksamheten mot de som begått övergreppen. Så försvarade man sitt beslut att agera mot nätverket Stoppa pedofilerna. Nätverket ställer följande fråga efter att ha läst Datainspektionens generaldirektör Göran Gräslund uttalande. Uttalandet går att läsa HÄR.

Är det verkligen nätverket Stoppa pedofilerna som står för plågandet eller är det staten som ignorerar pedofilernas offer?

Kort efter att nyheten om Datainspektionens polisanmälan så började telefonen att ringa hos vår talesperson Mikael Skillt. Först ut för en intervju till en artikel var Dagbladet i Sundsvall, en mycket sympatisk journalist som såg nätverkets arbete som mycket intressant sett ur ett yttrandefrihetsperspektiv, en åsikt som vi delar med journalisten. I intervjun så svarar Mikael Skillt för hur nätverket ser på en kommande polisutredning men även på hur nätverket ställer sig till en fällande dom. Därefter ringde även Expo för att ställa ett antal frågor för en intervju från ett litet annorlunda perspektiv. Ett perspektiv där man ständigt försöker få det till att det finns en politiska agenda bakom nätverket. Men i övrigt så höll journalisten en hövlig och korrekt ton. Nätverket ser fram emot de två artiklarna som publiceras under morgondagen.

Men hur ställer sig då nätverket till politiken och finns det en agenda?

Ja, det finns en agenda och det är att arbeta för hårdare straff och bättre verktyg för staten att skydda sina medborgare. Inget annat och precis som Mikael Skillt informerade Expo om, så är vem som helst oavsett politisk inriktning välkommen att arbeta tillsammans med nätverket Stoppa pedofilerna. Ett av de få krav som ställs är att man håller politiken utanför medan man aktivt jobbar med nätverket, klarar man inte av att göra det så är man inte heller önskvärd som hjälp till nätverket. Låt oss förtydliga det här riktigt mycket!

Klarar man inte av att hålla politiken utanför arbetet med nätverket Stoppa pedofilerna, är man inte önskvärd som hjälp.

Något mitt emellan de här två samtalen så uppstår en intressant diskussion på nätverkets facebooksida, där en Anders Andersson tar upp det beklagliga arbetsnamnet ”Stoppa pedofilerna”, då det även försvårar normaliseringen av just pedofiler. Men nätverket ser inte det beklagliga i sitt namn för nätverket kommer aldrig att verka för en normalisering av pedofili, snarare tvärt om. Orsaken till detta förklaras närmare i texten under.

Nätverket har inga ambitioner på att normalisera pedofili, snarare tvärt om. Vi kommer göra vårt yttersta för att se till att normaliseringen av pedofili inte sker. Att sexuellt attraheras av barn är fel på så många olika sätt att vi inte ens vart vi ska börja förklara. Så namnet är i våra ögon korrekt och vi hoppas för de icke-aktiva pedofilernas skull att man en dag kan genom genterapi vända den pedofila läggningen och även bota den pedofila störningen. För hur man än vrider och vänder på det, så är sexualdriften människan starkaste drift, då den har sin grund i artens överlevnad. Sexualdriften går t.o.m. före överlevnadsinstinkten hos människa och djur. Vilket tydligt ses hos tamhunden då den kan svälta sig till döds under tikens löp. Så när det gäller pedofiler så bör vi ställa oss frågan NÄR de lever ut sin läggning inget annat. Sedan inte sagt att alla pedofiler rent fysiskt kommer att förgripa sig på barn, men de kommer att leva ut sin läggning på ett eller annat sätt. Och det faktumet gör dem till tickande bomber, då vi idag inte med säkerhet kan säga vem som kommer att begå fysiska övergrepp eller inte.

Lägg sedan till den enorma hög e-brev vi får så har vi en dag i nätverkets vardag. Som avslutning vill nätverket rikta en hälsning till de pedofiler som läser men även till de som väljer att aktivt motarbeta nätverket Stoppa pedofilerna.

Nätverket är många, Nätverket glömmer aldrig och Nätverket förlåter aldrig!

2 reaktioner till “En spännande dag för nätverket

 • Pingback:”Stoppa Pedofilerna” polisanmäls av Datainspektionen – se anmälan  | Nationell.nu

 • 25 mars, 2015 kl. 09:53
  Permalink

  Jag tror inte Anders Andersson menade att pedofili skulle normaliseras utan att pedofilerna skulle kunna rehabiliteras och leva ett normalt liv,vad nu det är. Det verkligt stora problemet är dock
  anser jag , att myndigheter på alla nivåer torterar mödrar med att i vårdnadstvister ge pedofiler och misshandlare vårdnaden om sina barn.Det är skrämmande att se hur myndigheter verkar vara pedofiler eller pedofilälskare så till den grad att kvinnor förgiftas av läkare på våra sjukhus mm,mm..Världens alla psykopater verkar anstränga sig till det yttersta för att få förgöra klotet vi lever på.
  Pedofili är bara ett sätt av många att förstöra människors liv eller psyke på.Något som troligen fortplantar sig i all evighet liksom det mesta. Jag är tacksam för att det finns människor som står på barnens sida och jag kan inte låta bli att undra över datainspektionens läggning,även om jag förstår problemet.Jag känner inte att det finns några myndigheter som man kan lita på överhuvudtaget. Man blir idiotförklarad när man försöker stoppa pedofiler,så vad är det för krafter som styr världen.Eller fårskocken!!!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *