Höjden av fräckhet

I rättegången mot Rocco Jensen så presenterar advokaten ett ”troligt” scenario till hur den våldtagna flickan kan ha fått Rocco Jensens DNA på trosor och shorts. Enligt advokat Björn Lagerling så ska följande ha inträffat:

– Han (Rocco Jensen) har fått utlösning på en tidningsbunt och flickan måste ha satt sig på den, eller tagit av sig byxorna och därmed fått spermier på ytterbyxorna.

Björn Lagerling utvecklar:

– Det är mycket underliga omständigheter i det här. Kan det finnas en annan gärningsman? Kan hon ha tagit av sig byxorna för att hon behövde kissa?

Maken till fräckhet har nätverket sällan hört, visst att man som advokat skall ge ett rimligt försvar till den åtalade och visst ska den åtalade ha rätt till en rättvis rättegång. Men några moraliska gränser måste den ändå finnas, en åsikt som nätverket tydligen inte delar med Björn Lagerling. Att Rocco Jensens moraliska kompass sedan länge varit trasig är ingen hemlighet, då man ser till hans tidigare brottslighet. Rocco Jensen är en mycket sjuk man som enbart ser till sitt egen välmående och bör således spärras in för all evig tid utan möjlighet till permissioner. Men Björn Lagerling har tidigare visat sig vara en hyffsat hygglig människa med en sund inställning till livet, en åsikt som vi nu tvingas förhålla oss annorlunda till. I och med det här senaste uttalandet från Björn Lagerling så anser vi att han precis som den han företräder är ett avskräde som spottar flickan i ansiktet.

SKÄMS Björn Lagerling!

 

 

 

 

9 reaktioner till “Höjden av fräckhet

 • 27 november, 2011 kl. 15:47
  Permalink

  Först och främst så håller jag med om att det är märkliga bortförklaringar, nästan så att det blir för uppenbart liksom.
  jag menar, genom dessa uttalanden så pekar advokaten i stort sett ut sin klient som skyldig tycker jag.

  Å andra sidan kan det inte vara ett kul jobb att företräda en person som utfört ett hemskt fruktansvärt brott.
  Att tex företräda Anders Breivik, en man som hatas av så många och med all rätt.

  Sist men inte minst ska ju ingen dömas på förhand, det är därför som vi har domstolar och fungerande sådana i det här landet.

  Mrs G

  Svar
 • 28 november, 2011 kl. 19:47
  Permalink

  Hörde nyss på Nyheterna att det ska införas en lag som förbjuder TIDELAG (sexuellt utnyttjande av djur).
  Ska det verkligen behövas??
  Hur äckliga människor finns det egentligen???
  Kanske samma äckliga typer som förgriper sig på försvarslösa barn.
  Helt obegripligt.

  Mrs G

  Svar
  • 28 november, 2011 kl. 23:23
   Permalink

   Vi lever i en sjuk värld, där sjuka individer får fritt spelrum. Där sjuka ideal höjs till skyarna som något som är naturligt, men lite ”fel”. Ett samhälle där ingen ska behöva skämmas, ett samhälle där de svaga och försvarslösa får utnyttjas utan några kännbara straff. Ett där samhälle där medborgarna borde skämmas för att man inte sätter ner foten och säger – Det är nog nu, vi vägrar se på när de svaga och försvarslösa blir utnyttjade.

   Svar
   • 12 september, 2013 kl. 21:18
    Permalink

    Det är OK i Sverige att sätta på dotterns hamster eller grannens kanariefågel, och att våldföra sig på barn är så gott som ok i lagstiftarnas ögon. Men när två vuxna människor utbyter tjänster, då pekar Tant Blå med hela handen..!?

    Svar
 • 30 november, 2011 kl. 14:26
  Permalink

  Som ombud framför man sin ”klients talan” ombudet är sedermera tillsatt av RÄTTEN. Jag håller fullkomligt med om att vissa saker är omoraliskt rätt att framföra i domstol och att vissa personer borde sakna ”rätten till ett försvar”… men det är INTE ombudets fel.

  Svar
 • 14 mars, 2012 kl. 14:08
  Permalink

  Advokater är ett släkte för sig. Jag har varit med i 3 stycken rättegångar. En fråga som jag aldrig glömmer är, Advokat — Har du blivit sexuellt utnyttjad av din egen far? Svar: Ja. Advokat — Kan det då vara så att under tiden —- hade medgivet samlag med dig. Du har blandat ihopa händelserna och det är din far du minns.
  Det är nog det sjukaste jag hört. Jag som 29 år skulle då alltså blandat ihopa min våldtäktsman med min egen far. Som sexuellt utnyttjade mig fram tills 7 år ålder. Tyvärr var denna advokat så pass listig att han fick fri gärningsmannen och sedan även ordna skadestånd till gärningsmannen som suttit frihetsberövad i 2 månader. Han fick cash och sen få fortsätta droga och våldta kvinnor. Undrar om alla dessa advokater har några egna döttrar!? Verkar inte så.

  Svar
 • 22 november, 2013 kl. 14:36
  Permalink

  Rocco jensen är sedan tidigare dömd för mord på sin sambo,trovärdighet lika med noll.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *