”Med dig går jag under” – En bok om Grooming

Erika Bengtsson har skrivit en bok som heter ”Med dig går jag under” och handlar om en tjej i 13-års åldern som blir utsatt för grooming av en 28-årig man som utger sig för att vara 17 år.

Adlibris hemsida, där boken går att köpa för 165:-, står det

”Söta små trosor.” Hans kommentar gör att jag rodnar. Jag lägger mig så nära väggen jag kan för att inte behöva röra hans kropp. Patrik som nyss låg med ryggen mot mig, vänder sig om så att våra ansikten nu är mittemot varandra. Nervositeten spirar inom mig. Vad ska hända nu? Jag är väldigt rädd.

När Andrea är tretton år träffar hon Patrik på internet. De inleder ett förhållande men snart inser Andrea att något är fel. Patrik är inte de 17 år som han sagt sig vara. Han är 28.

Bit för bit rasar världen samman för Andrea och hennes verklighet blir ett slagfält där hon måste kämpa för att ta tillbaka makten över sin kropp och det liv hon en gång hade.

Med dig går jag under är en sann berättelse om 13-åriga Andreas kaosartade förhållande med den 28-åriga Patrik. Ett förhållande kantat av psykisk våld, misshandel och sexuella övergrepp där den enda vägen ut är antingen att gå under eller överleva.

Vi vill tipsa om denna bok, då den innehåller en intressant läsning och ger en inblick av hur det fungerar på internet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *