Nätverket har fått brev av männen som eldade upp den 37-åriga pedofilen

mordbrandNatten till lördag den 27:e juli slogs en dömd pedofil ihjäl i Örtagården utanför Västerås. Aftonbladet och Vestmanlands Läns Tidning skrev en del om dådet efter att polisen begärt tips om någon sett något. Polisen har varit förtegen om utredningen, men det ser ut som att man inte har något spår. Vi på Nätverket Stoppa Pedofilerna har dock fått in ett brev av en man som säger sig ha varit med den natten, om det är sant eller inte vet vi inte men det är tillräckligt intressant för att vi ska återge det.

Här följer själva brevet:

Jag kanske skulle introducera mig själv först. Ni kan kalla mig Markus, och fram tills för några månad sedan var jag som vilken medelsvensson som helst. Några struliga ungdomsår med lite inbrott och sånt va, men det är historia nu, jag har skött mig bra under vuxenlivet och hållt mig borta från brott. Jag har följt nätverket lite på avstånd då jag sympatiserar med er. Såg att ni hade publicerat en liten novell som jag tog och läste. I novellen slaktar huvudpersonen en massa pedofiler. Men efter att ha läst den kände jag egentligen inte för att göra samma sak, fick nog ut vad jag behövde av att bara läsa.

Men det ändrades och fredagkvällen den 26e satt jag och Bosse, vi kallar honom så,  hemma hos mig och planerade hur vi skulle rensa ut ett av dessa äckel. Vi hade en full bensindunk som vi hade tänkt bränna ner hans hus med och vi tog också med oss kofot och järnrör. Sen drog vi på oss svartklätt och körde ner till svinets hus i mörka natten. Strax efter tvåslaget körde vi in på Galttegen och hade hans hus i sikte. Vi parkerade en liten bit bort, sen smög vi upp till huset och slog in ett fönster. Sen var vi inne i Danials hus. Vad som hände sen var att ett bråk bröt ut och äcklet slogs medvetslös.

Nu tog Bosse och började dränka stället i bensin ur sin dunk. När han var klar med det gick vi ut ur huset och jag slängde in en tändsticka. Fort som fan var branden igång. Vi stannade något ögonblick för att se att elden verkligen skulle ta sig. När vi såg att ett av rummen var på väg att övertända insåg vi att jobbet var klart och sprang till bilen. När vi läste nyheterna nästa morgon fann vi att Daniel var död och polisen hade inga spår av oss. Så det kan gå…

Så till alla pedofiler där ute om ni läser detta, än är vi inte gripna.

Massmedia om mordbranden:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17201348.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17221722.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17227842.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17215176.ab

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2156918-en-person-dod-i-brand

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2159661-brand-utreds-som-mord

http://hd.se/inrikes/2013/08/02/starkt-misstanke-branddod-mordad/

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=8712248

http://www.polisen.se/Aktuellt/Nyheter/Vastmanland/juli-sept/Resultatet-av-rattsmedicinska-undersokningen-tyder-pa-mord/

74 reaktioner till “Nätverket har fått brev av männen som eldade upp den 37-åriga pedofilen

 • 16 augusti, 2013 kl. 18:45
  Permalink

  Tycka vad man vill om pedofiler, men 2 fel gör inte 1 sak rätt. Han skulle ju få sina föräldrar sitt brott när han dog som gammal ändå. Jag vet att man inte tycker om brott mot barn, men är det inte lite motsägande när man själv anser sig ha rätt att begära brott själv? Jag försvarar inte alls pedofili utan jag vill snarare ha en debatt om vad man eventuellt vinner på rent mentalt av att behålla brott medan andra ska bli ihjälbrända för att de en gång har dömts. Om jag skulle tänka på samma sätt så hade många i min uppväxt fått sätta livet till, men det vinner inte jag något på. Jag vet att min tro gör att jag hellre ser att personer som är elaka/dumma mot andra ska få komma till helvetet i och med att det är Han som bestämmer vem som ska leva eller dö.

  Svar
  • 16 augusti, 2013 kl. 18:47
   Permalink

   Får skörda menade jag & inte föräldrarna som det stod.

   Svar
   • 17 augusti, 2013 kl. 12:55
    Permalink

    Det stora problemet är väl att varken Gud , himmel eller helvete existerar. Har man begått dessa vidriga handlingar har man förbrukat sin rätt att leva. En hund som biter små barn avlivar man ganska omgående. Detta skulle även gälla människor.

    Svar
  • 7 oktober, 2013 kl. 09:44
   Permalink

   ja hellvetet är väl det vi befinner oss i nu ! man låter kriminela o sjuka juveler får härja utan straff o när de får straff får hederliga mäniskor slita ryggen av sig för att hålla dessa med dyra fina boenden.
   dax o ändra på allt detta.

   Svar
 • 16 augusti, 2013 kl. 18:49
  Permalink

  fifan så bra…..
  Det är så en slipsten skall dras 🙂

  Svar
  • 16 augusti, 2013 kl. 18:53
   Permalink

   Man blir glad i hela själen när man läser om såna här människor som faktiskt tar tag i saken o verkligen gör något åt det.

   En medalj borde du ha som har skrivit brevet, bara så du vet om du läser detta!

   🙂

   Svar
   • 17 augusti, 2013 kl. 09:01
    Permalink

    De dödade en människa som också varit ett litet barn en gång. En människa som kanske var oskyldigt dömd eller gjort sig skyldig till något för att han var sjuk, kanske tillfälligt. Folk kan inte ta lagen i egna händer på det här viset. Var ska det sluta?

    Svar
    • 13 juni, 2015 kl. 14:06
     Permalink

     Med färre sexualbrott mot barn?
     Jag kan tycka att det finns något rätt i det…

     Svar
 • 16 augusti, 2013 kl. 19:03
  Permalink

  Jag älskar er, tack för att det finns människor som er.

  Svar
 • 16 augusti, 2013 kl. 20:08
  Permalink

  Vilka fler brott tycker nätverket ska straffa med offentlig lynchning?

  Skattebrott kanske? Det drabbar ju alla som betalar sin skatt så uppmuntra till mord och husbränning för det också för all del.
  Fortkörning och rattfylleri, det skulle kunna drabba vem som helst. Död och bränning åt alla fortkörare.

  Varför ha något rättsmaskineri över huvud taget? Alla som anser att någon borde dö ska få döda den personen på valfritt sätt. Är det er utopi för ett perfekt samhälle??

  Svar
  • 16 augusti, 2013 kl. 20:51
   Permalink

   Demokrat, blev du tappad som liten?

   Det är ingen människa som drar den jämförelsen. Folk som fifflar eller kör för fort får sina böter eller fängelse. En Pedofil som har haft sex med barn, likaså med våldtäktsmän får också BARA fängelse. OFTAST mycket lägre än skattebrott t.ex.

   Man kan inte rädda en våldtäktsman, det går inte göra DOM friska.
   Bara ett försvagat land som Sverige har blivit, där allt handlar om pengar och inte om vårat folk.
   Lemlästning ska ske omedelbart på dessa ”människor”

   Svar
   • 16 augusti, 2013 kl. 21:46
    Permalink

    Ditt namn säger det mesta om dig….

    Svar
  • 16 augusti, 2013 kl. 21:49
   Permalink

   Det är väl en satans skillnad på skattebrott och pedofili? Vem fan får livet fördärvat pga skattebrott? Att våldta ett barn fördärva hela barnets liv och dess släkt, man har inte rätt till en andra chans efter man våldtagit ett barn!

   Svar
   • 16 augusti, 2013 kl. 22:10
    Permalink

    Men ni tycker fortfarande att man ska få döda och bränna efter eget tycke och smak…
    Ponera att personen i detta fall hade hyrt ut sitt hus, hade det varit OK att slå ihjäl och bränna den som råkade vara där ändå?
    Det ni propagerar för är ANARKI, laglöst land som i slutändan kommer att drabba er stackars förvirrade människor också, men det fattar ni väl inte i ert omtöcknade tillstånd av hämdlystnad…

    Svar
   • 16 augusti, 2013 kl. 23:07
    Permalink

    ”skattebrott” är ju ett tolkningbrott som gör skattmasen till brottsling. Sen deras lobotomerade drängar på KFM. När det gäller pedofilen, finns inget utrymme för flummiga tolkningar. BORT MED DEM. Synd på huset bara.

    Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 00:33
   Permalink

   Vilket skitsnack, varför ens jämföra med skattebrott? Vilken värld lever du i? Demokrati? haha Den dagen du får egna barn eller har småsyskon så kanske du förstår. Har man sex med ett barn som är försvarslöst så förtjänar man inte att leva. Finns inga lagar eller något annat som kan säga att det är fel, inte för någon som verkligen älskar barn. Jag skulle kanske inte mördat men skulle krossat kulorna och skärt av snoppen, eller ska vi vänta på att polisen tar fast han och ger han 1-2 år fängelse? Den dagen lagen ändras och man får minst 10 år för sådana sjuka brott så kanske folk inte tar lagen i egna händer, tänk på det när du kliver ur din grotta och lever i din perfekta värld!

   Svar
   • 17 augusti, 2013 kl. 09:06
    Permalink

    Lås in pedofilerna och kasta bort nyckeln, ja, jag är pessimistisk rörande möjligheten att bota pedofiler, men börjar man tala om mord och våld befinner man sig bara en gradnivå bort från pedofilen själv. Och framför allt är det ju som ”demokrat” säger att det inte är privatpersoner som ska fatta sådana här beslut, det KAN inte sluta lyckligt.

    Svar
   • 7 oktober, 2013 kl. 09:56
    Permalink

    ja vi låser in ett obotbart as på 10 *365*7000= då har vi fått bekosta 25550000 till på killen pluss rättegångskostnader mm skylldig nackskott max 10 kr.

    Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 04:29
   Permalink

   Är helt säker på att ”sidan” heter Nätverket Stoppa Pedofilerna och inte fiffla med skatten sidan eller frihet för alla fyllestyrningar.
   Din dåre, anledningen till att sidan finns är på grund av att svenska staten (och dess allierade) har sett till att det blir vanligare med pedofilbrott straffen mildare, skyddande av dem på anstalter, samt att straffen för dessa är på TOK för milda för den sjuka handling de utför. Vi som håller med skaparna och hela nätverket för sidan håller allt som ofta med om att pedofilbrott inte ska få existera oavsett lagstiftning. Det är en sann rätt som är ärlig och ren att göra allt i sin makt att få ett slut på dessa sjuka brott. Vad det beträffar andra brott har väl knappast sidan gjort sig skyldig till att vara för eller emot. Lär dig se skillnad tig för det du säger är bara pinsamt!

   Svar
   • 17 augusti, 2013 kl. 09:08
    Permalink

    Man förstår i alla fall vad han menar. Där har du en bit kvar, om kritiken ursäktas.

    Svar
 • 16 augusti, 2013 kl. 20:37
  Permalink

  bra jobbat grabbar 🙂

  Svar
 • 16 augusti, 2013 kl. 22:59
  Permalink

  Synd om eventuella barn och föräldrar till Pedofilen. pedofiler får ett allt för lindrigt straff i dagens läge. Men fan vet om jag tycker det är okej att gå tillbaka till krita tiden och utföra ett dåd liknande detta

  Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 00:35
   Permalink

   Håller delvis med. Inte synd om föräldrarna då dom uppfostra han fel. Synd om han hade barn javisst, eller så kanske dom skyddade barnen ifrån han, vem vet vad han hade gjort?

   Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 09:09
   Permalink

   Tack för en förnuftets röst. Vi behöver betydligt strängare straff för pedofiler, men det här är bara fasansfullt. Om det är sant.

   Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 04:19
  Permalink

  All heder till Markus och Bosse Ni sätter ribban för alla andra som bara ser på. Jag önskar verkligen jag kunde hjälpa Er med vad Ni behöver. Detta landet behöver fler med hjärta och inte bara en facebook sida.
  Stå på Er hoppas NI aldrig blir dömda.

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 06:29
  Permalink

  Vad har det hjälpt att döda en pedofil? Min bror är en pedofil och jag hoppas att han får sona sina brott som han har gjort och han har inte ens blivit dömd för detta för de finns inga specifika bevis! Och att det var så gammalt att de e inte straffbart?! Men jag tycker iaf inte att man ska döda någon eller bränna ihjäl någon! Även att han e död nu så hjälper det inte hans offer! De e skadade för livet och kan aldrig bli helt friska pga det de har blivit utsatta för… Och om du gör brott mot någon så är du inte heller bättre än han för det! Visst har vi väldigt dåliga fängelsestraff mot pedofiler men de gynnar varken dig eller hans offer att han e död… Men i af en pedofil mindre fast de har skett på en hemskt sätt… ( think twice before you decide! )

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 08:26
  Permalink

  Gött polisen skyddar ju allt svineri jagar mopeder å skit saker kanske behövs litte jävlar annamma

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 09:52
  Permalink

  det som är mest glädjande är att det är så många män som står upp för att detta är ett avskyvärt brott mot barn. Bara för nyfkenhet; Vad skulle ni göra om ni fick reda på att er arbetskamrat , forbollskompis, syrrans kille o.s.v var pedofil. Hoppas ni skulle gett dom vad dom förtjänar: Att alla får veta det så han behandlas som pestsmitta.

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 10:19
  Permalink

  Det är inte ok att ta lagen i egna händer. Inget gott kommer ur det. Våld föder våld och det finns stor risk att oskyldiga drabbas. Hoppas dom åker dit för mordbrand.

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 10:30
  Permalink

  Jag tänker varken hurra eller bua för vad dom gjort mot pedofilen men folk som väljer att gå på barn, som är ett av det mest oskyldiga väsen att gå på vår jord förtjänar att straffas. Och att slänga in dom på en anstalt för sexualbrottslingar är inget straff, det ger dom bara en enorm chans att bygga nätverk precis som man gör på Facebook vilket gör dom starkare och större när dom kommer ut.

  Att dessa 2 individer (Markus & Bosse) har gjort detta är varken dåligt eller skamligt utan hoppas på att detta bara är en start av en s.k. ”karma-våg” som snart flyter över alla pedofiler i samhället. Det är inga som helst problem att ta någons liv, det svåra är att komma undan och leva med det.

  Lycka till i fortsättningen grabbar.

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 11:09
  Permalink

  till Åke Helmert!

  om inte staten tar tag i ett av d hemskaste brotten som finns måste ju någon annan göra det! å då blir d vilda västern, kanske är det så polisen vill ha det för jag tror att i grund o botten tycker nog polisen att d var rätt det som hände… bara det att de kan inte göra det själva….
  jag blir glad när jag läser vad ”markus o bosse” gjorde.. o i mina ögon e de mer hjältar än ”brottslingar”!

  so long missfrizz

  Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 12:07
   Permalink

   Tyvärr så tycker jag inte att man ska döda oavsett vad… Jag Har levt med en pedofil! Och jag hatar honom så mycket att jag önskar livet ur honom ! Och det är min egen bror! Den äldste! Han går fri för att de finns inga bevis mot honom och jag fick lämna min familj pga och ingen av mina andra bröder pratar med mig för att de tycker att jag falsk anklagat honom eftersom han förnekar det totalt och säger det ena och det andra om mig… Han har även förgripit sig på min syster och då säger mina andra bröder att hon följer mina fotspår och även hon anklagar honom! Så ja jag hatar honom för att han har kommit undan! Men jag aldrig skulle kunna döda honom! MEN det skulle få honom att lida i resten av hans liv skulle kunna vara att köns amputera honom och tatuera ”pedofil” I pannan! Om man nu kunde få göra så! De i Korea köns amputerar pedofiler! Så varför inte i Sverige ?!

   Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 12:23
  Permalink

  Skrämmande att så många tycker det är ett sunt beteende att mörda som hämnd. Var går gränsen? Pedofiler? våldtäktsmän? Mördare? Rattfyllerister? Vem avgör?
  Nej, jag kommer aldrig tycka att det är acceptabelt!

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 21:19
  Permalink

  Den som mördar en annan människa medvetet,SÅDAN BORDE FÅ DÖDSSTRAFF SOM BELÖNING

  Svar
 • 17 augusti, 2013 kl. 22:12
  Permalink

  Det finns ju verkligen dårar ibland oss

  Svar
 • 18 augusti, 2013 kl. 04:08
  Permalink

  Tyvärr alltså. Gå fram till spegeln ni som njuter av att mörda andra.
  Se om ni kan se er själva under det där välbelåtna falska smajlet ni går och bär på – i brist på känslor. Det enda ni känner är impulser från primitiva motoriska systemet, utlösning och adrenalinkickar. Så med fog kan jag säga om er kamouflerade jävla verksamhet:

  Släng första stenen, ni som är utan skuld, er jävla pedofiljävlar!

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 09:05
  Permalink

  Det förvånar mig att så många är så okritiska och faktiskt verkar tro att det är en gärningsman som skrivit brevet. Det finns ju absolut inga detaljer i det som gör det trovärdigt, ingenting som bara gärningsman och polis kan känna till.
  Vidare: den döde är inte ”dömd pedofil”. Att försöka tjata till sig sex av 14-åringar är inte direkt hedervärt eller ens lagligt, men det är knappast pedofili.
  behöver jag ens tillägga att bilden är en ett år gammal amerikansk genrebild och inte från det aktuella dådet?

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 09:07
  Permalink

  Oj…att klara av o döda en annan människa kräver att man antingen är påtänd eller har något psykiskt som fungerar mindre bra.Dock tycker jag ABSOLUT att dessa svin ska BORT till varje pris o lagen är inte rättvis,den är lika vidrig som pedofilerna 🙁 jag tänker:hur gör ni för att leva med det ni har gjort” Marcus & Bosse”?jag tycker de E kanon att dessa människor som gör sånna fruktansvärda saker mot barn tas bort från denna värld o håller på er M&B men kan inte va tvär enkelt att leva med det.sen vill jag bara säga en sak till.om vi vänder på det lite…hade de vart en pappa/mamma till ett utsatt barn som gjort detta hade nog ALLA stöttat gärningen…en dock kanske dom har fler barn att ta hand om vilket gör att dom inte kan sitta inne för mord/dråp,då tycker iaf jag att det är suveränt att de finns folk som tar den risken för våra barns skull!!!

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 09:14
  Permalink

  Som mamma till en pojke som blivit utsatt av en pedofil och sett vad detta gör mot ett snällt, empatiskt och generöst barn känner jag att de män och kvinnor som utför dessa monstruösa handlingar inte har rätt till ett liv. Som sagt: biter en hund
  ett barn så avlivas den, varför då inte en ”människa” som ska vara kapabel till mer empati och insikt i de konsekvenser handlingen har?

  Svar
  • 20 augusti, 2013 kl. 09:32
   Permalink

   Som ett offer anser jag inte att det är rätt att hämndmörda. Jag tycker inte det är rätt väg att gå. För var drar vi gränsen? Pedofiler? Våldtäktsmän? Rattfyllerister? Andra mördare?

   Svar
   • 20 augusti, 2013 kl. 19:03
    Permalink

    Pedofil = Kill em all
    Våldtäksmän = Kill em all
    Rattfylla = Spöa skiten ur fanskapet
    Rattfylla med oskyldig inblandad i olycka = Kill em all
    Mördare = Tja de som inte tar lagen i egna händer när det gäller peddon o liknande = Kill em all

    Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 09:52
  Permalink

  Hej, har nu läst igenom edra olika synpunkter.
  Ibland är det mera hjärta än hjärna som talar och då blir det ”High Chaparall”.
  Jag tycker att det är ett lindrigt straff för pedofilen att bara få dö, denne skulle kastreras och märkas ut så denne fick lida länge.
  Varför inte införa som de hade förr, som en spetälskekoloni där man samlar ihop alla pedofiler på samma ställe med en ”Berlinmur” runt där de får klara sig själva UTAN internet och annat som gör att de kan få kontakt med omvärlden.
  Visst det låter som en dröm och det går säkert inte att genomföra men jag fick tanken i alla fall.

  Tanken att avliva pedofiler är i sig inget fel, jag tycker också de ska försvinna. Men som jag skrev tidigare är det ett för lindrigt straff att få dö.

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 17:38
  Permalink

  Väldigt många sexförbrytare har själva blivit utsatta för sexuella övergrepp, vem skall egentligen avrättas?
  Dessutom blir samhället och kriminaliteten råare och mer hänsynslös ju mer hänsynslöst samhället dömer. Att införa dödsstraff skulle innebära att pedofilerna skulle bli värre, betydligt mer våldsamma och skada fler barn!

  Jag tror att ni som ligger bakom egentligen bara är ute efter att få utöva våld mot människor och att ni gillar det, hade det inte varit mot pedofiler så hade ni hittat på något annat!

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 18:59
  Permalink

  ”what goes around comes around” Tyckte nog att äcklet kom lindrigt undan…

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 19:13
  Permalink

  Fy faan va bra jobbat! Tänk om det fanns en fond man kunde ge pengar till så man på något sett kan sponsra dessa superhjältar! Hoppas ni får en ny i helgen! Tcb

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 19:28
  Permalink

  Pedofili är en sjukdom som inte kan botas, och brottets art gör att de har förverkat sin rätt att leva. Genom att avrätta aset så kan denne inte skada fler barn. Det räcker för mig. Även om det var ett brott i sig att avrätta honom så känns det helt okej för min del. Varenda normal förälder till ett utsatt barn känner nog detsamma.

  Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 20:22
  Permalink

  …vilka personer är det som blir pedofiler? Ta debatten därifrån istället så blir det inte så skevt. Det är offren idag vi pratar om, som kommer att slås ihjäl om tio år. Vilken bra lösning. Tror inte heller att det går att ”bota” en pedofil. Av den enkla anledningen att man inte kan bota en läggning, bara förtrycka den.

  Svar
  • 21 augusti, 2013 kl. 19:02
   Permalink

   ja då är det väl lika bra att avliva de som blivit utsatta för brott nu på direkten innan de hinner utsätta någon annan. Ironi.
   Alla ni blodtörstiga jävlar, tänk efter eller flytta ner till mellanöstern. Där går det till ungefär så som ni vill ha det och det verkar ju lyckat. De dödar folk som flugor.

   Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 20:36
  Permalink

  Tror inte en sekund på att dom som skrev brevet har gjort det dom säger,om man gör en sån handling är man smartare än och inte lägger ut det på denna sida. Kan handla om Danials knark affärer , då han även var missbrukare.

  Svar
  • 19 september, 2013 kl. 00:05
   Permalink

   Silvia Arhanic!

   Ja det är sant brevet är bara för att få uppmärksamhet, jag som verkligen vet vem Danial va säger som du knarket va det som tog hans liv hans kära vän A F va ju den som lekte med elden ”hen” va ju inte så smart alls blir ju blött i sängen när man leker med elden som mor min säger… Båda är ju kända sen tidigare av polisen…

   Svar
 • 21 augusti, 2013 kl. 12:23
  Permalink

  Skitbra jobbat. Men som någon skrev förut1 Könsstympa dem eller hellre som i andra länder som berättar för hela området om en dömd pedofil flyttar in med bild och allt. Men först och främst könsstympning så de inte kan utföra dessa dåd. Fram för offentlighet när det gäller dömda sexbrottslingar

  Svar
 • 21 augusti, 2013 kl. 18:27
  Permalink

  Vad ni kanske glömmer i ett fall som detta är att de flesta pedofiler faktiskt blivit utsatta för samma angrepp själva som barn.
  Precis som någon skrev innan har ni precis mördat en person som själva var ett utsatt barn för inte länge sedan.

  Grattis, det är nu absolut ingen skillnad på er våldsbrukare eller sympatisörer som idkar våldsbrott på en gruppering av människor precis som vilken nazist, AFA’are eller diktator som helst.

  Att sedan förundersökningen hos er människor drivs lite på ”känn” är inte att förglömma heller, i många fall döms våldsbrottslingar felaktigt och kommer ut ur häktet ganska omgående.
  I fall där ord står mot ord ibland med utpressning som bakgrund från ”offrets” sida är inte heller ovanligt.
  När ni sedan står på dörrkarmen och anklagar en helt främmande människor för ett brott ni inte har någon som helst kännedom om
  är det ingen annan än NI som är djuren.
  Känslomässigt drivna undermänniskor som agerar helt utan logik.

  Ni ska passa er jävligt noga innan någon står utanför ER dörr en vacker dag…
  Förstår ni hur jag resonerar?

  Svar
 • 21 augusti, 2013 kl. 20:59
  Permalink

  Kanske man skall tänka sig in i en situation där man har en liten dotter som en dag blir våldtagen. Kanske det räcker att man har en sambo/fru som blir våldtagen när hon promenerar i vår fina stad.
  – Hur tänker man då?

  Svar
 • 24 augusti, 2013 kl. 06:54
  Permalink

  De borde ha medalj, detta är riktig rättvisa! Död åt alla peddosvin!!

  Svar
 • 24 augusti, 2013 kl. 08:55
  Permalink

  Att döda pedofiler gör bara att dom slipper undan och slipper ta ansvar. En usel lösning som ingen vinner på.

  Svar
 • Pingback: Hur kan detta tillåtas fortgå…. | Suspicio

 • 4 september, 2013 kl. 09:51
  Permalink

  Tack för att ni rensar ut dessa svin. Tänk om Englas mördare hade mött några som er tidigare… Jag är en mamma själv om oroar mig jämt för det finns så sjuka människor i världen. Jag hoppas ni finns där, alltid. Tack!

  Svar
 • 7 september, 2013 kl. 17:40
  Permalink

  Till er som säger att det inte hjälper barnen att han är död.

  Jag blev utnyttjad i många många år när jag var liten, från det att jag var sju, tills jag fyllde tretton. Vilket gör ”min” pedofil till en blandning av pedofil och hebefil om jag inte har helt fel. (Pedofiler = prepubertala barn. Hebefil = pubertala ungdomar/barn.) Efter allt skit med förhör i timmar, rättegång och annat som totalt förstörde mig, för resten av mitt liv, så fick han skyddstillsyn i sex månader. Alltså, hans beteende och hans gärningar mot mig under alla dessa år, dag in och dag ut, min barndom som stals, mitt psykiska mående som förstördes och min stackars mamma som aldrig kom över detta och gick ner i en djup depression var värt ETT HALVÅR av skyddstillsyn. Det brinner i mig när jag tänker på det.

  Han bodde i samma område som oss, jag såg honom nästan varje dag, Han gjorde närmanden och försökte prata med mig, varje gång han såg mig. Det var som när jag var liten och var rädd för skuggorna på väggen. Han var min skugga på väggen. Jag var livrädd. Till detta hör att han var grov alkoholist, otroligt opålitlig och oförutsägbar. Han misshandlade också min mamma, så jag visste att han inte drog sig för våld.

  Hade någon kommit fram till mig och sagt ”Personen som förstörde din ungdom är död” så hade jag gråtit av glädje. Det hade jag nog gjort idag med. 13 år senare. Han gjorde så mycket mer än att bara tillfredsställa sina sjuka lustar. Han förstörde min familj, mitt mående, mina känslor, min mamma, min syster. Vår familj var aldrig densamma igen. Jag har en yngre syster. Det brinner i mig när jag tänker på vad han kanske gjorde med henne, men hon säger att han inte gjorde något. Han har två andra barn, två barn i min ålder. Jag är otroligt säker på att han utnyttjade dom med, men deras mamma nekar, stenhårt. Kanske utnyttjade han henne med.

  Jag säger inte att ”två fel gör ett rätt”. Men det jag säger är att pedofiler är samhällets avskum, de förtjänar all skit som kommer i deras väg och mer därtill. SPECIELLT när vårt rättssystem inte har kulorna att ge dom det straff dom förtjänar.

  Svar
  • 30 oktober, 2013 kl. 21:30
   Permalink

   Mycket mycket sorgligt att någon som har förstört så många unga liv, får 6 månaders skyddstillsyn som ”straff”, man skall skära av penisen på de som begår dessa brott samt ev 10+ år att avtjäna i fängelse MINST, vårt ”rättssystem” är ett jävla skämt

   Svar
 • 9 september, 2013 kl. 10:49
  Permalink

  Denna sida är rätt patetisk, försvarar inte pedofili men det mesta av det som skrivs på den här sidan är rent skit snack, ni pratar om att ”det förstör barnen för all framtid, alla pedofiler borde dö för det!!!! Bla bla bla. Mobbare har rätt o leva fast dom gör lika sak fast på ett annat sätt, fler barn blir mobbade än utsätts för pedofili men det är tydligen nån gråzon som ignoreras, istället för att begå brott själv som ni tycker är helt okej (döda en annan människa) så skulle ni hjälpa mer genom att sätta stopp för mobbning som faktiskt skapar inte bara pedofiler men också mördare och andra brottslingar, för han som är pedofil eller vad som helst kanske blev utsatt för samma sak under sin uppväxt och blev då psykiskt störd av det, ska vi ta död på alla utvecklingsstörda med? Eftersom dom föddes annorlunda och vet inte bättre, enda skillnaden är att dom föddes med sin störning medan en psykstörd utvecklade sin störning i ung ålder. Den där skallade medelsvensson och hans kompis är ju uppenbarligen psykstörda med så varför inte slå ihjäl och bränna ner deras hus med? Lika bra att bränna ner hela deras släkts hus för vem vet kanske nån av dom är pedofil eftersom Psykstörningen går kanske i släkten? Det är personer som er som skapar och sprider hat i världen hat+hat är inte = ett bättre samhälle, jag för den delen skulle aldrig våga bo i ett område där det bor folk som bränner ner hus och dödar någon annan ”för att dom tycker det är rätt”

  Svar
 • 18 september, 2013 kl. 14:15
  Permalink

  Som sagt! Man är oskyldig tills motsatsen är bevisad. Det är ett fruktansvärt brott denna mannen kan har gjort sig skyldig sig till. Ska man ta ihjäl alla som är misstänkta också då eller??? Ska vi slå ihjäl dom föräldrar som är misstänkta för sexövergrepp på sina barn med??? Senaste fallet jag såg i ett sånt här fall. Det var i UG för ett tag sen. När pappan blev felaktigt anklagad för sexövergrepp på sin dotter. Ska man ha ihjäl honom med??? Bara för att man är misstänkt för något. Så betyder det inte att man har gjort det. Dessa 2 som säger att dom har haft ihjäl denne man. Ska heller inte få leva då. För dom är ju bägge mördare nu.

  Svar
  • 18 september, 2013 kl. 14:23
   Permalink

   Ändrar från oskyldig till dömd!

   Svar
  • 20 september, 2013 kl. 16:47
   Permalink

   Argumentet: ’Det är fel att mörda, därför ska man inte heller mörda som bestraffning’ – fungerar inte,
   hur ska man då straffa någon som gjort sig skyldig till olaga frihetsberövande och/eller rån? För man får ju inte frihetsberöva någon, för det är ju ett brott – så vi kan inte sätta dem i fängelse – och vi kan inte heller bötfälla dem, för det är fel att ofrivilligt ta andras pengar utan utbyte av tjänst eller vara…. Hmmm..

   Så; om staten inte får begå samma brott som de kriminella så finns det inget sätt att straffa de kriminella.

   Har du något att sätta emot?

   Svar
 • 25 september, 2013 kl. 00:33
  Permalink

  fattar inte folk som kritiserar denna sida eller inte tycker detta är bra ? varför ni sökt till denna sida , vad var ert sök ord? jag ser bara att de finns hopp… snäll fortsätt och jaga dom äckliga pedofilerna ! och lägg ut alla bilder ni kan … åter igen hur ser man bilder på pedofiler i Stockholm … där jag själv bor!

  Svar
 • 26 september, 2013 kl. 01:15
  Permalink

  Men herregud. Det är helt sjukt hur den här kriminella hemsidan kan svartmåla människor som känner kärlek till barn! Övergrepp är kriminaliserade och ska fortsätta vara det men ni hänger ju ut en del som faktiskt inte begått övergrepp utan inlett en kärleksrelation med ett barn! Och de vars enda brott är att de tittat på bilder eller filmer!

  Vad är det för fel på kärlek? Varför hatar ni andra människor så? Vad är det för fel på er?

  Jag har förstått att den här hemsidan drivs av kriminella nazister och mördare. Men alla ni andra som hänger på deras hatiska drev – tänk till!

  Det är inge skillnad mellan pedofili eller tex homosexualitet så länge allt sker frivilligt – vilket även vi organiserade pedofiler förordar! Ingen av oss vill tvinga på oss något barn!

  Svar
  • 26 september, 2013 kl. 09:21
   Permalink

   Kärlek till barn och sexuell attraktion till barn är två vitt skilda saker.
   Att vilja ha sex med ett barn är inte kärlek, det är en sexuell avvikelse som behöver behandlas.
   Det finns en anledning till att vi har en byxmyndig-ålder, barn vet inte bättre och barn råkar väldigt illa ut.
   Det du känner för barn är inte normalt, sök hjälp!

   Hur menar du att organiserade pedofiler gör? Vilka föräldrar tycker att det är okej att deras barn har sex med en vuxen?

   Jag vet att det ni gör verkar normalt för er, men en psyksjuk inser sällan att han/hon är psyksjuk, och det är samma sak med er – ni kan försöka rättfärdiga det hur mycket ni vill, men ni övertygar ingen annan än er själva.

   Homosexualitet är en avvikelse mellan MYNDIGA personer – ni utnyttjar barn som blir märkta för livet.

   Svar
 • 1 november, 2013 kl. 12:31
  Permalink

  jag anser inte att man kan släppa ut en pedofil. men tänk om personen var oskyldig. har funnits ett antal fall t.ex. i usa där man med DNA-teknik slagit fast att dömda varit oskyldiga. jag vill inte leva i ett samhälle där folk tar lagen i egna händer. det är många huvuden som skulle rulla. trots det är jag heligt förbannad över att man ansvarslöst släpper ut pedofiler fria att utöva övergrepp på nya barn.

  Svar
 • 30 november, 2013 kl. 20:04
  Permalink

  ALLT DETTA SNACK OM EVENTUELLT !!!SKYLDIGA, HAR DU TÄNKT PÅ HUR DOM HAMNADE DÄR FRÅN BÖRJAN ?????????

  Svar
 • 23 augusti, 2014 kl. 22:45
  Permalink

  såna horungar borde misshandlas våldtas få penis avklippt med en SAX och skära av deras armar o tår sen får dem förblöda tills dem däöör usch på pedofiler hoppas alla pedofiler dör så fort dem fantiserar nåt äckligt om barn typ att dem får hjärtattack direkt dem ser ett barn bläääh blir så sur och ledsen när man läser om våldtäkt speciellt när det är om små oskyldiga gulliga barn // en sjutonåring sur tjej

  Svar
 • 23 augusti, 2014 kl. 22:52
  Permalink

  såna horungar borde misshandlas våldtas få penis avklippt med en SAX och skära av deras armar och tår sen får dem förblöda tills dem däöör usch på pedofiler hoppas alla pedofiler dör så fort dem fantiserar nåt äckligt om barn typ att dem får hjärtattack direkt dem ser ett barn bläääh blir så sur och ledsen när man läser om våldtäkt speciellt när det är om små oskyldiga gulliga barn
  sen förstår jag inte hur man kan jämföra det här med Skattebrott eller rattfylleri är ni blåsta eller!! och om dem får tag på markus och Bosse så kommer dem säkert få sitta inne i 10 år medan visa pedofiler sitter inne i kanske 3 år och andra blir inte ens dömda!!så bra gjort grabbar döda några fler innan ni blir tagna något jag inte hoppas på!// en sjutonåring sur tjej

  Svar
 • 6 november, 2014 kl. 16:40
  Permalink

  Nja… jag är något ambivalent till mångas rasande hämndbegär och att vi kanske tendera bli en skenande Mobb som triggar varandra till förföljelse, misshandel och t o m mord. Det finns faktiskt ”dömda pedofiler” som i efterhand visat sig vara helt oskyldiga – till alla anklagelser. Själv anser jag man bör avskilja notoriska återfallsförbrytare från samhällskroppen. Både som ett skydd för framtida offer och även som skydd för dem själva. Man kan inte ”sitta av” en sjuk sexuell vanföreställning på Stillot. Denna sjuka böjelse är enormt svårbehandlad och återfallsrisken är bevisat stor. Sexualiteten är den starkaste driften människan ö h t har, och när då ”hissen inte når ända upp” blir resultatet tyvärr som det blir. Alla av oss kanske har en psykiskt sjuk släkting .. eller ännu värre, få ett psykiskt stört barn. Tänk på att nästan alla våldtäktsmän och pedofiler också har skuldtyngda nära anhöriga. Som måste lida något fruktansvärt. Det är nog bara dem vi straffar… om vi urskillningslöst börjar jaga, straffa och mörda pedofiler och våldtäktsmän. På tal om hissar som inte når ända fram, så upplever man på detta forum några kommentarer som uppenbart klart tenderar åt detta håll. Vet man själv om det, kanske man inte borde spy ut sitt hat och avsky på sociala medier – ändå gör man det. Ungefär så fungera också ”peddos”. De kanske har en vag aning om att de begår brott mot barnen – ändå kan de inte låta bli utöva sin (sjuka) drift och sin sexualitet. Många av dem tror/inbillar sig också att det är barnen som vill och att det är barnet som tagit det första avgörande steget. Hur dumt det än låter kan ingen människa hjälpa den har sjuka vanföreställningar. Men för Guds skull, skydda oss ”vanliga” medborgare. Vi som bara har ”helt naturliga” böjelser. Naturliga för oss, kanske bör tilläggas.
  Slutlig epilogue : Avskilj dem från samhället (Och internet), vårda dem gärna ömt och kärleksfullt, men släng för guds skull bort alla nycklar.

  Svar
 • 19 november, 2014 kl. 15:36
  Permalink

  klart folk tar saken i egna händer när staten klemar me svinen, bra gjort jag hoppas att han inte kjvävdes av röken utan fick vara vaken en stund när dt brann…lindrigt i,a,f, men hatten av för gärningsmännen tycker jag….f.ö en billig metod e väl att klippa kuken å rycka ballarna på svinen,det skulle jag gladerligt kunna göra gratis

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *