Nätverket svarar Motala & Vadstena Tidnings artikel den 10 november

Länk

En äldre man vars fällande dom ligger uppe på hemsidan (här, närmare bestämt) har gråtit ut om detta inför Motala & Vadstena Tidning. Han kallas där Ragnar, vilket dock inte är hans riktiga namn. Uppgifter om de brott han begått, riktigt namn samt nuvarande adress finns att tillgå på vår hemsida.

Utöver detta kan vi även delge denna berättelse från en som bor i närheten av mannen, samt ytterligare en nu vuxen kvinna som uppger sig blivit utsatt för mannen:

”han försökte tom locka min 4-åring fast mitt ex var med honom ute på gården…. vi måste ha gardinerna fördragna hela tiden eftrs han annars sitter på sin balkong och tittar in hos oss :@”

”det är så mycke skitsnack att dom inte kan vara hemma pga oss grannar….. Han sitter hela dagarna på balkongen och spanar in våra barn :@”

”Robin,det är inte bara 2 liv som är förstörda…Han e dömd 2ggr…Ena gången för mig för nästan 30år sedan o sen denna gång för dessa 2 flickor,men han har varit på flera däri mellan som inte blivit anmälningar…”

Nätverket har två frågor att ställa till ”Ragnars” sambo angående uttalanden i intervjun: Tror du flickornas lidande försvinner bara för att ”Ragnar” betalat sina böter? Och är hans pedofili verkligen ett avslutat kapitel i hans liv?

Nätverket Stoppa Pedofilerna

3 reaktioner till “Nätverket svarar Motala & Vadstena Tidnings artikel den 10 november

 • 10 november, 2011 kl. 17:41
  Permalink

  Han som kallar sig Ragnar i Motala tidning är pedofil!!! Han har förstört livet för sin yngsta dotter, som varit utsatt för incest av honom under flera år. Han har tafsat och ”kladdat” på många minderåriga…ringt runt till folk ex grannar för han drömt sextankar om dom mm Fattar inte att han kan vara ute bland folk…fri, medans de han förstört har ett livslångt ”straff” Och hans sambo som vetat om hans beteende sedan han förgrep sig på dottern…FY SJUTTON för alla dessa sjuka människor!!!

  Svar
  • 10 november, 2011 kl. 22:20
   Permalink

   Varför tänker ingen på hur barnen mår efter att ha blivit utsatta för en pedofil? Klart dom vill att andra ska kunna bli varnade,jag talar av egen erfarenhet…Det är inte synd om pedofilerna,dom har gjort ett brott…Medans vi offren får leva med sviterna av övergreppen resten av våra liv…

   Svar
 • 11 november, 2011 kl. 15:37
  Permalink

  Håller absolut med utsatt samt maskrosbarn

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *