Om kampen att överleva med sinnena i behåll..

Med den andra handen sliter Henrik av mig kläderna på underkroppen. Jag kan inte röra mig en millimeter, han är så stark och tung. Han håller på att klämma ihjäl mig, jag får svårt att andas, men det bryr han sig inte om. Jag är nu naken och känner hans hand på magen….tårarna rinner ner för mina kinder. Då blir Henrik arg och tvingar mig att sluta gråta, annars ska han döda mig.

Det är en berättelse av en tjej som under många år blev utsatt av en pedofil. Hon, fem år gammal. Han, ”Henrik”, 17 år. Hanna träffar Henrik en dag och får direkt av honom en bekräftelse hon aldrig har fått innan. Under många år ger sig Henrik på henne sexuellt. Han utnyttjar henne. Han hotar henne till tystnad. Han hotade henne så pass att hon förstod att om hon berättade för någon om dessa övergrepp, så kommer han att döda henne.

Det tog många år innan Hanna vågade berätta för någon om de sexuella övergrepp som skedde. Nu har Hanna skrivit en bok om sitt liv och sin uppväxt, en bok om hur det är att leva med så grova ärr som en pedofil lämnar efter sig och hon beskriver den så här för oss på nätverket:

När jag var fem år hamnade jag i klorna på en pedofil och i tre år var jag fast. Jag hotades till tystnad. Boken beskriver att de ärr man få i själen går aldrig bort. De förföljer som en röd tråd och ger en massa hemska konsekvenser. Min bok är en sann historia om hur allt börjar med en pedofils framfart. Jag vill hjälpa människor att ur det värsta mörker kan man resa sig igen. Pedofiler förstår inte att de förstör hela livsvägen för ”offret”. Det blir som en röd tråd som förföljer på grund av dåligt självförtroende, man blir skygg och rädd och man får veta att allt som händer är ens eget fel genom hela livet. Det ena leder till det andra om man inte får hjälp, men oavsett, ärren försvinner aldrig.

Boken heter ”Om kampen att överleva med sinnena i behåll” och säljs på adlibris för 153:-.

10643368_1450474885241827_412542115_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *