Pedofildömde Miiko Albornoz spelade igen i Allsvenskan igår

Miiko Albornoz
Miiko Albornoz

Fotbollsspelaren Albornoz, som under hösten 2012 hade ”frivilligt” sexuellt umgänge med en 14-årig flicka, ”dömdes” i februari till villkorlig dom av Malmö tingsrätt och stängdes av från fotbollen i två månader. Men nu är han alltså tillbaka och har helt ”avtjänat” sitt ”straff”.

Då detta fall har uppmärksammats i massmedia till skillnad från de flesta andra så behöver inte så mycket sägas. Dock inkluderar vi ändå tingsrättsdomen här, för den som vill få fram alla uppgifter. Detta är alltså den dömde:

MIIKO Martin Albornoz Inola, 901130-4699
Granskogsvägen 25
165 75 Hässelby

Dom i målnummer B 11280-12: B11280_12

För att läsa om hur han får spela igen, se t.ex. denna länk: http://www.eurosport.se/fotboll/allsvenskan/2013/albornoz-tillbaka-nar-malmo-besegrade-oster_sto3724489/story.shtml

Vi på Nätverket Stoppa Pedofilerna tycker det är förskräckligt att han får spela igen nu, och ännu värre att han tillåts gråta ut om uppmärksamheten i massmedia. Skulle vi fått bestämma hade han aldrig mer få ha beträtt svensk mark.

17 reaktioner till “Pedofildömde Miiko Albornoz spelade igen i Allsvenskan igår

 • 23 april, 2013 kl. 19:28
  Permalink

  Varför skulle en svensk pedofil inte få beträda svensk mark igen?

  Svar
 • 23 april, 2013 kl. 21:06
  Permalink

  Därför han är pedofil importerad eller inte så ska han inte beträda Svensk mark. Ingen annan Pedofil ska beträda vår mark

  Svar
 • 24 april, 2013 kl. 12:41
  Permalink

  Hade det vart i land som tex Ungern där åldergränsen för att få ha sex är 14 år, så hade det aldrig lett till åtal, dessutom så var det frivilligt från bådas sida, Och ni som kallar honom för pedofil. Glöm det. Han är hebefil en jävligt stor skillnad.

  Svar
  • 12 maj, 2013 kl. 22:14
   Permalink

   Tack Rukkap, kan ingen någonsin lära sig att pedofili gäller endast pre-pubertala barn? Media har ju kört in helt fel ord och folk tror att pedofiler är alla som har sex eller tänder på någon under 15 år.

   Svar
  • 10 augusti, 2013 kl. 20:04
   Permalink

   Hade det vart i Saudi-Arabien så…

   Svar
 • 14 maj, 2013 kl. 11:06
  Permalink

  Alla vi tjejer(om mammor till dessa tjejer) vet att 14- åriga tjejer KAN (inte alltid) både se äldre ut och verkligen göra allt i sin makt för att verka äldre ,hänga med äldre, skaffa falsk leg för att komma in på trend klubben. Det innebär också ofta att det leder till sex med äldre personer.Hade detta varit våldtäkt hade jag gladeligen kastat sten.
  Men detta var frivillig sex
  Sverige består av 100-tusentals över 15 som haft sex med 14åringar.
  Alla ni som varit tonåringar MINNS, ni med tonårs barn öppna ögonen ser ni fortfarande kanin/lego lekande barn i era tonåringar?
  Titta igen!

  det kan va din egen söta 17- åring som förälskat sig i 14- åringen.

  Låt oss slänga ut alla tonåringar/undomar ur sverige det finns ändå inga jobb för vi gamlingar ska behålla dem tills vi är 70 ÅR!

  Låt fotbollskillen vara nu och använd energin till ett verkligt problem istället

  Svar
 • 17 maj, 2013 kl. 04:14
  Permalink

  Nå. Nu är han inte någon pedofil eftersom han hade samlag med en ungdom som med god marginal nått puberteten. Hade hon varit ett år äldre hade det inte varit olagligt. Detta är faktiskt bara löjligt. Läs på vad pedofili är för något innan ni hänger ut folk.

  Svar
 • 26 maj, 2013 kl. 21:45
  Permalink

  Detta visar ju dock tendenser till dragning mot yngre, gör han samma sak om ett par år är det ännu värre. Då skall han inte få komma undan.

  Svar
 • 27 maj, 2013 kl. 11:41
  Permalink

  När jag var 14 vart jag och en kille kära.. han var då 18 och oskuld. Men inte jag.. vi höll ihop i 2 år.. att han var en pedofil det går jag bara inte med på. Idag har han en tjej som är 3 år äldre dessutom. Samma sak här känns det som….

  Svar
  • 6 oktober, 2013 kl. 19:35
   Permalink

   faktum är att Miiko vid tillfället hade flickvän (som inte var 14)

   faktum är att Miiko också var 22 år gammal (dvs 8 år äldre än det 14 åriga barnet) och ser man inte skillnad på ett barn och en vuxen när det gäller sex när man själv är vuxen, då har man en vidrig dragning till barn.

   är man 14 så är man ett barn, det kommer du aldrig komma ifrån, och även om Miiko inte är pedofil i ordets sanna bemärkelse, så är han en hebefil som drar sig till barn i tidig pubertet

   men visst, försvara hebefilen bara, känns som om moralen är lägre än lägst

   Svar
 • 8 juni, 2013 kl. 16:13
  Permalink

  En utlänning som är prdofil ska fan utvisas omedelbart efter kastrering.. fy fan att sverige skyddar sånna jävla as!!!

  Svar
 • 11 juli, 2013 kl. 08:02
  Permalink

  Måste medge att den här uthängningen är att ta i. Från domen:

  ”båda inställda på att de skulle ha sex med varandra” […] ”De pratade med varandra och Miiko Albornoz fråga flera gånger om målsäganden var säker på att hon ville ha sex. Han hade ställt samma fråga åtskilliga gånger tidigare under deras kontakter. Målsäganden har sagt att hon hade bestämt sig och var säker på sin sak.”

  Vem här hade inte ett sexliv vid 14 år ålder?

  Svar
 • 23 juli, 2013 kl. 01:08
  Permalink

  15 ok och 14 inte. Finns säkert de som ljuger om sin ålder och ser betydligt äldre ut. Speciellt om de dessutom är långa. Så man kan inte se allt från en sida. Finns säkert som en sagt redan en massa som är 15-16 som haft sex med en flickvän som är 14. Du skulle vi få sätta kanske 20 000 till i fängelse som pedofiler.

  Svar
  • 6 oktober, 2013 kl. 19:36
   Permalink

   Men Miiko visste om att flickan var 14 år
   Det var också något han erkände i rätten

   Svar
 • 31 juli, 2013 kl. 17:36
  Permalink

  Förändrar inte det faktum att han gjorde något olagligt. Han, i den position han är i, ska vara en förebild för unga som ser upp till dessa stjärnor. Hade han varit tränare hade han fått sparken dirr!

  Han ska inte utvisas men han ska definitivt inte representera en svensk storklubb.

  Svar
 • 2 september, 2013 kl. 07:01
  Permalink

  Börjar bli svårare och svårare att försvara att jag tyckt, och till viss del fortfarande tycker, att det här nätverket är bra, och gör bra.

  Efter att flera gånger ha frågat om en yngre tjej av obestämd ålder – den som sitter bakom en dataskärm och försöker låta påskina att dom ”vet” om en tjej är för ung eller inte aningslös – är säker på att hon vill ligga (vilket inte många killar skulle gjort ens en gång), och sedan bli uthängd för detta.
  Dessutom med avslutningen: ”Skulle vi fått bestämma hade han aldrig mer få ha beträtt svensk mark.”

  Börjar kännas unknare och dunklare här för varje gång jag läser något nytt.

  Hur kan till och med något så behjärtansvärt som ett antipedofilprojekt förvridas till något man känner lite taskig eftersmak i munnen av? Fan vet.

  Svar
 • 22 september, 2016 kl. 01:50
  Permalink

  Lägg ner nu och låt han vara!!!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *