Pedofilen Jared Fogle grovt misshandlad i fängelset!

Mycket glada nyheter! Den ökände pedofilen Jared Fogle, vars dom för upprepade sexövergrepp mot barn vi på nätverket tidigare berättat om, har nyligen blivit slagen gul och blå i sitt fängelse borta i USA!

Något som kom till allmänhetens kännedom i USA igår var att ökände Fogle, som tidigare varit bantningsprofil för restaurangkedjan Subway i USA men som dömdes för sexövergrepp mot barn, tidigare under året blivit grovt misshandlad på anstalten. Närmare bestämt ägde misshandeln rum vid 12-tiden den 29:e januari, när han och Steven Nigg båda vistades samtidigt ute på rastgården på Englewood-fängelset i Colorado.

Anstaltsrapporten om misshandeln

Nigg ska ha rusat fram mot Fogle så fort han fått syn på honom, kastat ner honom på marken och sedan börjat måtta knytnävsslag mot hans ansikte. I frenesin ådrog han till och med själv sig skador på handen när han missade Fogle, men när det hela var över var Fogle den som verkligen hade lidit skada, då hela hans ansikte var blodigt. Tyvärr har vi inte kunnat få fram någon bild på Fogles tillstånd efter angreppet, så ni får nöja er med bilden av de två sida vid sida ovan.

Nigg har inte förnekat att han gått till angrepp – han har tvärtemot berättat för media att han gjorde det, och varför. Han har beskrivit hur Fogle kunnat skaffa sig en massa förmåner genom sina pengar och att det därför inte innebar så mycket av en straffvistelse för honom. Dessutom har han velat göra något för Fogles offer, de barn han förgrep sig på, samt deras familjemedlemmar.

Vad det gäller Steven Nigg så sitter han inne för att som tidigare dömd brottsling ha varit i innehav av vapen i strid med frigivningsbestämmelserna, vilket ledde till att han fick nytt straff på 15 år – ironiskt samma strafflängd som Fogle, trots att Niggs brott inte medförde att någon kom till skada, åtminstone inte i första ledet.

Enligt uppgifterna på heavy.com ska Nigg också ha agerat jultomte gratis samt gjort andra samhällsinsatser, varför han inte ter sig som en yrkesbrottsling, och många sympatibrev skickades till åklagaren när Nigg stod inför sin senaste rättegång där de vittnade om vilken trevlig person han är. Men trots detta åkte han på samma straff som Fogle, och hamnade på samma anstalt – vilket Fogle nu säkerligen sörjer.

Man kan om man vill skriva till Nigg på denna adress:

STEVEN NIGG 10896-089
FCI ENGLEWOOD
9595 WEST QUINCY AV
LITTLETON CO 80123
USA

För mer information om händelsen, se dessa länkar:

http://www.tmz.com/2016/03/16/jared-fogle-prison-fight-beating/

Vi kan även rekommendera vår lilla novell ”En barnens förkämpe”, som finns tillgänglig här på sajten, där huvudpersonen gör något liknande.

8 reaktioner till “Pedofilen Jared Fogle grovt misshandlad i fängelset!

 • 7 april, 2016 kl. 07:44
  Permalink

  Pro tip:

  Use Amazon.com and you can ship something directly from USA to the prison for cheap. I’m looking to subscribe him to a motorcycle magazine or something.

  Svar
  • 6 maj, 2016 kl. 13:07
   Permalink

   Vi har tyvärr inte haft den där funktionen i bruk på ett tag nu, men vem vet, kanske vi upprättar sådant system igen i framtiden.

   Svar
 • 20 juni, 2016 kl. 21:56
  Permalink

  Varför skriver ni inte om jon Frans (före detta Jon Pierrou)Han är dömd, förundersökningen som är sekretessbelagd är oå över 500 sidor, dessutom driver han företag, har över 2 000 000 i skulder…

  Svar
 • 31 augusti, 2016 kl. 18:22
  Permalink

  Finns det mer info om pedo j frans i gävle?

  Svar
  • 4 december, 2017 kl. 20:30
   Permalink

   Jon frans är aktiv på Flashbacks pedofilforum under användarnamnet holy3rail, sen skriver han sexnoveller om hur han våldtar sina barn på sajten hard.nu… där använder han alias pierrou… det var hans tidigare namn

   Svar
 • 29 januari, 2019 kl. 22:33
  Permalink

  Detta är fortfarande aktuellt.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *