Pedofilen Pontus Gidlund från Osby, Skåne, har fått en present av Svenska staten…

10274078_10152382632482381_5780912469048184999_n - kopia

Nu ska ni få höra något riktigt komiskt..Pontus gör tummen upp!

När en pedofil, i detta fall Pontus Gidlund, döms i tingsrätten och ”suttit av sitt straff” så får de ofta nya identiteter och skyddade personuppgifter.
Det har även nu Pontus fått, men de har glömt en liten detalj, som är förödande för pedofilen men nyttigt för ett ställe som oss, Nätverket Stoppa Pedofilerna.

Vi har tidigare försökt att få ett utlåtande ifrån Pontus, då vi försökte få en intervju med honom tidigare i år så ville han varken öppna dörren, eller svara på våra mail.
Du finner våran profil om honom här.

Åter till Pontus Gidl…Johansson…
Nu när Pontus har fått sina ”skyddade personuppgifter”, dvs nytt efternamn, och en så kallad kvarskrivning, han står kvarskriven på sin tidigare adress, så har de helt enkelt gjort en riktig tabbe som är nyttig för oss då Pontus, född 881020-7558, mycket riktigt står kvar på den adress vi tidigare sökt honom på, men med hans nya efternamn, som är Johansson.

Capture

Hans nya identitet har alltså röjts av ett, kanske misstag. Pontus Björn Johansson…you´ll never walk alone.
Vi följer dig, Vi granskar dig, och vi kommer att följa dig i dina fotspår.

Pontus Johansson dom Gävle tingsrätt 2005.03.11
Pontus Johansson dom Hässleholms tingsrätt 2010.01.22

9 reaktioner till “Pedofilen Pontus Gidlund från Osby, Skåne, har fått en present av Svenska staten…

 • 26 juni, 2015 kl. 08:53
  Permalink

  Man kan snart inte bli förvånad över någonting , för detta att han tilldelas en present är då fruktansvärt idiotiskt så man tror inte sina ögon genom att läsa detta . Här finns det RIKTIGA MEDMÄNNISKOR som jobbar hur mycket som helst för att stoppa detta sjuka vidriga tankesättet och läggningen , och så FÅR DEN REDAN DÖMDE MANNEN EN PRESENT AV SVENSKA STATEN ?????????????? Vad
  är det för respons det ger till andra pedofiler ??? Jo att det inte är så väldigt märkvärdigt i STATENS ÖGON KAN MAN TRO ! Men fråga
  de stackars barnen och deras anhöriga som har blivit utsatta för dessa avskyvärda s.k. människor och fått hela livet förstört , vad de tycker och har för inställning ??? Inte nog att de har blivit utsatta av dessa sjuka egoistisk typer , nu ska de även bli hedrade av staten som om de vore några väldigt fina exempel av medborgare . Hur ska vi andra som HATAR dessa PEDOFILER SOM INTE SKYR NÅGRA SOM HELST MEDEL FÖR ATT UTÖVA SINA SJUKA PERVERSA HANDLINGAR kunna motarbeta dessa ???? Mer än att man blir så fruktansvärd oxtokigt arg över att få vetenskap, om något lika sinnessjukt som själva pedofilernas handlingar . Läste nyligen att i amerika våldtog en känd pedofil ett 4 månaders baby flicka till döds , jag kunde inte låta bli att bli så illamående av nyheten och grät i timmar för detta stackars barn skull . Gäller inte ett barns liv MER,,,, ÄN DESSA SJUKA PERVERSA EGOISTISTER som ska kallas för människor ?????????????????????????
  Är det inte samhällets skyldighet att sätta dessa ODJUR bakom lås och bom , så de inte ska kunna fortsätta att föda eller förstöra ett annat barn för resten av sitt liv . Och så undrar vi samtidigt varför våra barn mår sämre och sämre i samhället ,med långvariga och även livslånga psykisk ohälsa och kommer aldrig att kunna fungera som det anses normalt . Ja stackar stackars dessa oskyldiga barn som kommer i en pedofils händer , man kan bara förstå vilket livslångt helvete de måste gå igenom .
  Från en mycket ledsen och arg kvinna !

  Svar
  • 26 juni, 2015 kl. 11:58
   Permalink

   Vad är det som är presenten?

   Svar
 • 26 juni, 2015 kl. 13:08
  Permalink

  Tja…. Enligt gällande tänk skall ju fängelsestraff i Sverige verka primärt som vårdande, inte straffande. Därav namnet kriminal”vård”. Om du då blir dömd skall du efter strafftidens slut vara rehabiliterad och klar för att på nytt vara en produktiv del av samhället. Det kan du ju inte om du döms om igen för ditt brott, som du redan ”sonat”, av de i din omgivning.
  Med den inställningen är det inte alls konstigt att ge honom nytt liv s.a.s.
  Det är hela tänket bakom vårt juridiska system som behöver förändras. Så länge det är viktigare att värna om förövares fortsatta liv än att utdela rättvisa för begångna brott kommer det fortsätta vara såhär.

  Svar
 • 26 juni, 2015 kl. 15:58
  Permalink

  Okej då förstår jag.

  Svar
 • 26 juni, 2015 kl. 21:55
  Permalink

  inte varför man jagar honom. Låt han få hjälp. Om ni alls vet lite om samhället så kan denna person få hjälp och är i behov utav det. När folk inte fångats upp i tid – så har mord kommit i deras spår, tänker på Elin, LISA, Lindome, etc. Människorna som är skyldiga behöver ingen pöbel.

  Svar
 • 27 juni, 2015 kl. 05:24
  Permalink

  Tycker det är för jävligt rent ut sagt att sådant här får ske,det som får mig å undra är att det är gamla dommar…vart är dom nya,har barn själv å hatar pedofiler så betrakta mig ABSOLUT inte som en pedo fantast….det som dyker upp i mitt huvud nu är att ge mig 1 miljon träffar så blir ”1miljon”rikare,en krona per styck.Finns ju mängder av sådana här sijter som pekar ut framförallt invandrare,men hur är våra egena infödda pedos…snälla då kanske…ni vet lika bra som jag att båda delarna är precis lika vedervärdiga å borde låsas in i en mörk källare å aldrig mer släppas ut..det är straff det,inte dödsstraff,då kommer dessa skitar undan billigt….denna sijt heter ju stoppa pedo…vart är våra kära svenskar,vart är expressen,aftonbladet,gp,vt osv… ingenstans,bara en som undrar å har barn själv,men stämmer detta att ge fingret upp för en seger så ger jag inte någonting för samhället….Mvh kjell

  Svar
 • 6 juli, 2015 kl. 22:21
  Permalink

  Dom ett kom år 2005,och han är född 88. Med andra ord var han 17 år när domen kom så han kanske var 16-17 när det hände. Och låg med vem då?

  För jag var tsm med min tjej idag när hon var 14 o jag 18. Jag e inte pedofil för det.

  Svar
 • 19 september, 2015 kl. 12:29
  Permalink

  Då en nära vän till mig träffa pontus igår så vill jag bara meddela att han har flytta tillbaka till Gävle igen. Tillbaka till brottsplatsen. Blev arg och irriterad när jag såg att han var här igen. Han bor i en lägenhet centralt i Gävle. Vill inte ha några pedofiler på våra gator.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *