Pedofilen Theo Göthbergs stämningsansökan och dom

Theo Göbherg

Vi nämnde igår att han dömts till två års fängelse, se här för det första inlägget. Här följer i alla fall stämningsansökan och dom i målet. Av outgrundlig anledning sekretessbelagde inte rätten offrets namn, så vi har själva varit tvungna att radera det från alla ställen det förekommer i sin helhet, samt namn på familjemedlemmar. Förnamnet har tyvärr redan offentliggjorts av annan media, varför detta får stå kvar.

Göteborgs tingsrätts dom mot Theo Göthberg

Kammaråklagarens stämningsansökan mot Göthberg

Utdrag ur domen:

Av XX:s uppgifter samt av utlåtandet upprättat av leg. psykolog Mia Mark vid BUP, har bl.a. framkommit att YY har drabbats av en mycket allvarlig posttraumatisk stress, att hon känner stor otrygghet i vardagen och inte vågar vara ensam utan att ha någon vuxen ständigt närvarande, att hon drömmer mardrömmar varje natt, att hon blir orolig när hon ser män med mörkare hår, hy och/eller ögonfärg, att hennes koncentrationsförmåga och uthållighet tydligt begränsats efter händelsen vilket påverkar hennes skolarbete samt att hon ibland går in i sig själv och agerar självdestruktivt.

Rättspsykiatriskt utlåtande i fallet mot Göthberg

Sr

2 reaktioner till “Pedofilen Theo Göthbergs stämningsansökan och dom

 • 26 februari, 2013 kl. 21:22
  Permalink

  Allvarligt !? Är det en enda pedofil som ni lyckats få info om o dela med er av ? Annars bör ni ha ett val i menyn eller liknande där man kan se alla ni hänger ut ! Sämsta sidan på länge ! Om ni har sånt engagemang så måste ni kunna åstadkomma nått som ger nått i verkligheten än o ge info om redan dömda brottslingar då har det ju redan skett , Och har svårt o se för fördel det gör för ev. framtida brott ska undvikas .. Det räcker inte att skriva ut sitt hat ! Använd hjärnan om ni vill att det ska ske någon förändring .

  Svar
  • 27 februari, 2013 kl. 11:59
   Permalink

   Ha ha, tycker du man skall hänga ut de som inte är dömda…… Ja det vore ju snyggt, massa påståenden om folk som inte finns några bevis för…. Är du pedofil själv eller (dömd). Garanterat att du har någon närstående som är annars, troligen detta äcklet Theo.

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *