Ronny Solheim gråter ut – påstår sig vara oskyldigt dömd

Ronny Solheim
Ronny Solheim

Det tycks som att pedofilen Solheim inte uppskattat vår publicering av de fällande domarna mot honom, för nu har han skrivit en försvarsskrift där han hävdar att han är oskyldig, och att flickan han förgripit sig på hittat på alltihop.

Som bekant lade vi för en vecka sedan upp profil här om denna pedofil – http://stoppapedofilerna.wordpress.com/2013/04/11/ronny-solheim-it-konsult-psykopat-och-pedofil/. Under torsdagskvällen kom det in en kommentar på bloggen från en som kallade sig ”Styrelsen”, som tipsade om adressen http://ronnysolheim.wordpress.com. Personens IP-nummer var 80.252.215.70, vilket spåras till Partille – Solheims hemort. Strax därefter kom kommentarer in från en till person i Göteborgs omnejd som först hotade Nätverket, sedan uttryckte åsikten att det som stod på den länkade bloggen rentvådde Solheim. Vi tog oss en titt på sidan och insåg att det var ett försvarstal från Solheim, med rent förfärligt innehåll. Bland annat lägger han ut utdrag från förundersökningsprotokollet där, den genomgående undersökning som gjordes av den 11-åriga flickans underliv redogörs för i klartext, mycket integritetskränkande för flickan. Han framför en rad imbecilla argument för varför det ena eller det andra bevisar att han är oskyldig. Det kan man få göra, kan man tycka, men inte om man lägger ut gynekologundersökningen offentlig. Och om det inte var illa nog så anklagar han även flickan för att ha ljugit ihop allt. För att citera hans berättelse:

”Rätten tycket att flickans trovärdighet är så stor att de ger hennes version ”en självupplevd prägel”. Hur kan en flicka på 12 år hitta på denna historia? Förutom den hjälp hon kan få av mamma och andra är det bara bara att ta en titt på Youtube och bläddra fram Thailändska sitcom serier. Dessa är fulla med misshandel och våldtäkter, även andra asiatiska filmer översatta till Thailändska har än värre innehåll. Att tro att en flicka på 12 år INTE kan använda Youtube är lite trångsynt.”

Dessutom anser han att faktumet att hon inte kan komma ihåg just vilka fingrar han förde in i hennes underliv gör hennes vittnesmål ej trovärdigt:

”Förhörsledaren frågar om hon inte gjorde motstånd. Flickan visar hur hon försökte komma loss från Ronnys hårda grepp som inte gav henne några märken. Flickan kommer inte ihåg vilken hand eller vilka fingrar som använts. Hon säger: ”Han stoppade in ett finger” Förhörsledaren frågar ”rörde han det”? Flickan säger: ”Nej han höll det stilla”. Troligen är det så att rätten finner hennes snyftande som en trovärdighetsfaktor och därmed tillmäter henne större trovärdighet.”

En stor del av försvarstalet ägnas åt tanken att flickan skulle ha gråtit sig till en fällande dom, och att bevisföring därför inte var nödvändig. Dessutom ondgör han sig över vad denna fällande dom innebär för hans egen situation:

”Istället får vi gå från hus och hem utjagade av grannar och ekonomiska problem. Hundratusen i skadestånd hostar jag inte upp utan vidare så vi blir skuldsatta. I över tre år kommer vi att behöva låna pengar för att familjen skall överleva. När jag kommer ut har tiden sprungit ifrån mig. Jag arbetar med datorer och operativ system, nätverk och routrar. Om drygt tre år vilket är en livs cykel i datorvärlden, skall jag söka nytt jobb. Men vem tar in en ”våldtäktsman” på sitt företag? Det finns troligen ingen möjlighet att få in en dator i fängelset så man kan utveckla sig under tiden. Det känns oerhört tungt just nu.”

Kanske något du skulle ha tänkt på innan du förgrep dig på flickan, ditt äckel! Notera för övrigt att han placerar ordet våldtäktsman inom citationstecken.

Något vi på Nätverket upplevt märkligt med denna incident är vilket syfte Solheim hade med festen han höll. Han hade bjudit in flera thailändska kvinnor samt deras barn till en fest i sitt eget hem den 9:e mars 2012, men tillbringade större delen av tiden på sitt eget rum, enligt egen utsago med arbete. Varför bjuda in gäster för att sedan ignorera dem? Om det inte fanns en baktanke med detta… Att han gjorde det för att han ville att barnen skulle övernatta, och att hans plan var att slå till mot dem när föräldrarna sov.

För att läsa hans försvarstal i sin helhet, gå till http://ronnysolheim.wordpress.com. Men det tycks som att han redigerar detta dokument löpande, för det vi sparade undan under torsdagen var inte samma som är uppe nu – åtskilliga ord har bytts ut. Då vi är väl medvetna om att psykopater som Solheim är benägna att ändra sina historier på detta sätt sparade vi undan den första versionen omedelbart. Den finns att tillgå här i MHT-format, vilket de flesta webbläsare ska klara att öppna: https://dl.dropboxusercontent.com/u/15060859/oskyldig1.mht . Vi hämtade vidare ännu en runt 17-tiden i dag, som finns att tillgå här: https://dl.dropboxusercontent.com/u/15060859/oskyldig2.mht. För att studera skillnaden i ordval mellan de två dokumenten, se denna fil: https://dl.dropboxusercontent.com/u/15060859/skillnad.txt

Enligt Solheims webbsida är han IT-konsult, men hans kunskaper inom detta ämne tycks inte vara mycket för världen, då han har lämnat kommentarer på bloggen under olika namn men med samma IP – 80.252.215.70. Dels namnet Styrelsen, dels Anita. Han låtsades vara personer utan anknytning till honom som tror på hans försvarstal, men vi genomskådade honom. Om någon vill ringa honom och ta upp hans brist på respekt för barn, för svenskt rättsväsende eller helt enkelt hans bristande IT-kunskaper så är detta hans hemnummer: 031-26 05 78

26 reaktioner till “Ronny Solheim gråter ut – påstår sig vara oskyldigt dömd

 • 19 april, 2013 kl. 18:32
  Permalink

  Var det verkligen en gynekolog?
  Läste lite och det verkar vara en läkare under utbildning.
  Kan ni kontrollera?

  Svar
  • 19 april, 2013 kl. 18:34
   Permalink

   Oj, det kanske det var – läste inte hennes titel så noga. Äcklades bara av att han hade klistrat in en intim undersökning av hennes underliv, vilket vanligtvis är gynekologers jobb.

   Svar
 • 19 april, 2013 kl. 20:26
  Permalink

  Det är ju helt sjukt som det är skrivet. Läs!

  Svar
 • 19 april, 2013 kl. 21:05
  Permalink

  Vem är ni som hänger ut mäniskor på detta vis? Gubben verkar ju vara oskyldigt dömd av domare som inte vågar annat än att vara politiskt korekta.
  Får jag fråga? Vem hotar err nätverk som ni säger?

  Svar
  • 19 april, 2013 kl. 21:08
   Permalink

   Hej igen, Ronny. Du verkar gilla anonyma proxies. Tror du verkligen vi inte inser att det är du, när du har samma åsikter och skriver på samma sätt?

   Svar
   • 19 april, 2013 kl. 21:35
    Permalink

    Jaha. Min anonymitet är inte samma som er.
    Men med en negativ kommentar är jag godkänd.
    Eller?

    Svar
 • 19 april, 2013 kl. 21:41
  Permalink

  Jag har verkligen respekt för en fällande dom, men jag måste medge att även jag blev lite förvånad över att frågorna inte var strängare. Som att exempelvis rakt ut fråga ifall mamman sagt till henne att säga någonting särskilt till poliser, på förhör och i domstolen. Dessutom kan jag tycka att bevismaterialet här är en aning för svagt. Jag har själv genomlidit en väldtäkt och visst kan de gå till på olika vis, men detta känns inte riktigt igen i vilka skador som uppkommer, ärligt talat.

  Svar
 • 19 april, 2013 kl. 22:01
  Permalink

  Vilka hjärndöda kommentarer det dyker upp här!!!
  En kula i huvudet vore inte mer än rätt på sådana äckliga människor som förstör våra barns liv!!

  Svar
 • 19 april, 2013 kl. 22:13
  Permalink

  Detta ÄR Ronny Solheim. Jag kan bara beklaga. Jag ÄR oskyldigt dömd och får lida för detta resten av mitt liv. Mina barn får samma problem. Ni som INTE orkar fördjupa er vet inte. ”Stoppapedofilerna” är bara en rasist organisation som försöker vinna ert stöd och förleda er. Tänk själva och läs vad som står på ronnysolheim.wordpress.com. Det är faktiskt ganska viktigt. Ronny.

  Svar
  • 19 april, 2013 kl. 23:16
   Permalink

   Till den Ronny som svarade, så frågar jag er varför du inte nu tar ditt straff? Ditt brott är vedervärdigt & hur i vetets väg kan du våldta ett barn? Kan du svara mig på varför du våldtog ett barn?

   Varför tar du inte heller ditt straff? Det är minsann beklagligt att inte polisen i det här samhället sköter sitt jobb & gör så att brottslingar som dig & dina gelikar spärras in permanent. Likaså ber jag eder att fysiskt kastrera er om ni vill ha någon som helst ”respekt” ifrån det samhälle som kommer stå för er näring de närmsta åren.

   Svar
  • 6 juni, 2013 kl. 23:07
   Permalink

   Du är en sjuk jävel, sånna som du borde inte få finnas,, det gör mig så jävla förbannad att du sitter här å försöker få medkänsla att du skulle vara oskyldigt dömd. Ronny du är dömd pedofil och ditt prat om att du skulle vara oskyldig är bara jävla skitsnack. Jag hoppas du får ett helvete dagligen, Hade det varit min dotter du förgripit dig på, då hade jag tagit min jaktkniv och skärt picken av dig, hade gärna åkt in ett par år å vetat att du varit kastrerad och fått lida… jag hoppas folk söker upp dig å ge dig vad du förtjänar!!!! Fy fan för dig ditt monster!!!

   Svar
  • 17 augusti, 2013 kl. 01:24
   Permalink

   hej ronny! 1) du är en sjuk man 2) jag rekommenderar dig att ta ditt liv. om inte för din egen skull så gör det för din familj. du förtjänar inte att få leva.

   Svar
 • 20 april, 2013 kl. 01:27
  Permalink

  Rasistorganisation eller inte, vad har det för betydelse? En organisation som vill stoppa pedofiler är bra (om man inte är pedofil vill säga). Jag är inte ett skit rasistisk, men som förälder vill jag stoppa kräken som vill åt våra barn.
  Skulle en socialdemokrat, en moderat, en vänsterpartist och nån från SD göra allt för att stoppa pedofiler är det det som binder dem samman, inte deras politiska åsikter. Någon från SD är i det fallet värd lika mycket som en Socialdemokrat eller vice versa.

  Ronny skulle ju kunna svara på VEM det är som ska ha skrivit hans worldpress-blogg, då personen skriver om Ronny i 2:a person, och då denna människa kan anse att han vet vad som hänt. Var han med eller är det han skriver hörsägen? Var han inte med kan han ju inte veta ett skit, eller hur! Att flickan ev. kollar på YouTube skulle göra henne mindre trovärdig är skitsnack. Om vi vänder på det har antagligen Ronny kollat på en eller annan p-rulle i sitt liv och vad skulle DET i så fall bevisa?

  Att hon skulle vara mindre trovärdig för att hon inte vet vilket finger som kördes upp i hennes underliv är också rent skitsnack! Om någon med tvång skulle göra samma sak med mig vore det ju inte det första man tänker på att man måste minnas. Paniken och viljan att komma ifrån förövaren vore nog det som man främst skulle minnas.

  Visst finns det människor som döms fast de är oskyldiga, men Ronnys argument låter väldigt ihåliga. Klart att han inte vill bli utpekad, oavsett om han är oskyldig eller inte. Är han oskyldig vore det ju hemskt. Som skyldig och utpekad vore det antagligen hemskt att människor vet om vad man gjort och därför inte tillåter en komma i kontakt med de barn som en pedofil så gärna vill åt.

  I Sverige, liksom i många andra länder, är man oskyldig till motsatsen bevisats. I detta fall HAR motsatsen bevisats. Ställer man till det för sig, får man stå för det.

  Svar
 • 20 april, 2013 kl. 21:24
  Permalink

  hej!

  jag heter ronny solheim och jag lämnar en massa kommentarer under falskt namn på denna blogg! jag hade ursprungligen skrivit ännu ett urskuldande som jag skickade in genom anonym proxy på vanligt vis, men då Nätverket tröttnade på detta beteende tog de istället och redigerade min kommentar!

  hejdå från mig!

  Svar
  • 20 april, 2013 kl. 21:49
   Permalink

   What! ???? Jag är Kathy

   Svar
   • 20 april, 2013 kl. 21:51
    Permalink

    Du har postat under namnet Slim från samma IP. Så Slim är Ronny också? Trodde ett tag att det var en bekant till honom, men det kanske är han själv trots allt.

    Svar
    • 20 april, 2013 kl. 22:12
     Permalink

     Jag tror bestämt du har en manipulativ natur och tror att folk ska gå på dina befängda historier bara för att du skriver ned dem, men det du inte förstår är att vi genomskådar dem. Nästan så man kommer sakna dina försök när du blir intagen på anstalt…

     Svar
 • 25 april, 2013 kl. 16:42
  Permalink

  Alla pedofiler måste stoppas. Blev utsatt för dödshot och våldtäkt som barn, idag lever jag med en ständig ångest och återkommande depressioner. Pedofilen tog min barndom och min självkänsla. Jag blir oerhört provocerad när jag läser hur denna pedofil oroar sig över sin privatekonomi. Han borde sätta sig in i offrets fortsatta liv istället, ett liv som kan komma att kantas av social fobi, panikångest, problem att få arbete och i förlängningen ekonomisk utsatthet.

  Svar
 • 5 maj, 2013 kl. 02:18
  Permalink

  Jag är inte rasist för 5 öre kommer aldrig bli tycker sd är ett gäng omogna fillidutter tänker inte gå o starta ngn politisk disskution. Skiter hur främlingsfientliga dessa männsiskor är som håller med denna sida men tydligen då bara de som vågar stå upp och göra det som så många av oss inte törs göra eller har möjlighet till. Publiceras och läggs ut mkt så kanske inte allt är fullt så genomtänkt som ex fotbolls spelaren. Men här är det ju rätt så jävla solklart. Död o annat kommer ju aldrig att inträffa så bättre o hålla det på en mogen nivå. Borde vara lagligt att när allt är färdigdömt o klart borde det få publiceras i ex tidningar/tv. det skulle nog avskräcka en hel del. Men i värsta fall så kanske dom blir bättre på att smyga med skiten? Men mer än några års starff ska dom fan i mig ha!!!!!!!!!

  Svar
 • 6 maj, 2013 kl. 19:37
  Permalink

  Jag har läst alla kommentarer från dig Ronny och du hela tiden använder dig av falska namn och kan inte ens med att ha ditt riktiga namn!!! Hur sjukt och stört är inte det??? Att ens försöka försvar ditt handlande mot ett barn är ju sjukt i sig….. Att försöka lägga skulden på flickan och hennes mamma är ändå sjukare!!! Jag vet att du har blivit anklagad för att tafsat på barn innan det här hände. Jag har säkra källor på det. Att du säger att det här har förstört din tillvaro har du bara dig själv att skylla!!! Sen tycker jag synd om dina barn som ska behöva lida för ditt äckliga beteende!!!! Att du ens få vara i närheten av en dator är för mig helt obegripligt!!!! Ni alla pedofiler ska avtjäna era straff på Hall eller Kumla som alla andra straffade gör!! Att ha speciella anstalter för er är sjukt och så fel på alla sätt och vis!!!

  Svar
 • 21 maj, 2013 kl. 10:28
  Permalink

  Ronny Solheim om jag någon gång ser dig ”ute på stan” så kommer jag att få ett långt straff för vad jag kommer att göra med dig! men det är det värt dit äckel!

  Svar
  • 8 juni, 2013 kl. 16:19
   Permalink

   jag hjälper gärna till bengan…. 😉

   Svar
 • 14 oktober, 2013 kl. 17:16
  Permalink

  Ser detta monster gå förbi mitt hem varje dag & mår fullkomligt illa… När skall äcklet avtjäna sitt straff??

  Förstår inte hur dessa människor får vistas i det fria & bo med sin familj när man begått ett sådant brott….

  Svar
 • 5 januari, 2015 kl. 22:06
  Permalink

  Denna kille oskyldig

  Luder ljuger ihop en pk historia som inte håller ihop men domstolen ej kan neka (se pk)
  och tjänar 100papp snabbt

  Det är den enda felaktiga dom jag läst igenom på er sida.

  Mvh

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *