Vi har fått svar…

Hej på er!

Vi är minst lika förundrade över vart vårat inlägg om Immanuell som vi delade på Facebook och hans minst sagt sjuka syn och sitt sätt att utrycka sig på ett sätt som får många oss att spy lite inombords..tog vägen.

Hans facebooksida är konstaterat borttagen -varför vet vi inte, om han tagit bort den själv eller inte. Men ni ska ha ett STORT TACK för alla era delningar och anmälningar..Tillsammans kan vi skapa skillnad =)

MEN..vi har fått ett svar från honom på hans blogg!
Såhär skriver han:

”nätverket stoppa pedofilerna har delat min dikt ”far och dotter nakna glada”(…) enbart en anställd inom pykiatrin kan ha skickat min dikt till denna djävulska facebooksida jag misstänker marcus, jonas eller stefhan men jag vet ju att varenda en av mina fiender och motståndare i denna världen är DJÄVULEN det har sebastian en gång för alla bevisat jesus har sagt i bibeln att jag inte ska döma efter skenet utan döma rättvist rösten visade mig det bibelstället häromdan och nu är det nog dags för honom att rusta ¨ner detta helvete¨som är min värld snart är nymfomanlolitorna i min hästens säng och suger min ståkuk och sväljer sperma ”

Vi kommer nu att ägna kommande vecka åt att försöka få vården i hans län att aggera mot honom..Han skriver bland annat i andra inlägg t.ex:

”Min dröm är att få meja ner folk som är mer monster än människor Idioter som bara är glädjedödare Psykiatrianställda som njuter sitt otium”

Inte nog med det, så har han ett inlägg där han medger för alla som läser hans blogg att

”…Det finns inget som är gulligare och mer uppkåtande än en fyra fem-årig lollitot
med kuk i munnen”

Vi ställer oss egentligen en fråga nu, för just nu vet vi ingenting om honom, mer än att han har något typ av psykisk störning. Dessvärre är inte tingsrätter kontaktbara under helger, så vi får avvakta till kommande vardag med ev. domar…Men något måste ske, innan denna man med dessa sjuka tankar gör något till handling.

imaanuell

3 reaktioner till “Vi har fått svar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *